Mioty urodzone - rok 2008 - Miot J Emerald Moon pierwsze urodziny :)
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:47
/mataforgana wali łbem w klawę/ na rany kota, cudowne są... piękne ciapciate moje ulubione black&white...
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:49
Off-Topic: | mataforgana, tylko mi znowu nie sprzątnij ogona sprzed nosa babo |
persefona4 - Wto Wrz 16, 2008 20:51
zywym_trudniej napisał/a: | Jurand REZERWACJA PERSEFONA
Największy i najbardziej miziasty z chłopców, spokojny, zrównoważony, uwielbia jka się go trzyma w dłoni i głaszcze po głowie. Odwdzięcza się wtedy wylizywaniem | jej na foty mojego szkrabcia czekałam cały tydzień, a teraz jestem 100% happy i jeszcze ten boski charakterek
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:53
Ren, no już nie tym razem, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jestem zaszczurzona na amen na najbliższe 2 lata
ale chętnie się poślinię do monitora a potem będę cię nawiedzać i zmuszać żebyś nawiedzała mnie z waszym stadem
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:53
Jaśmin jest wolny.... zgroza.
A Jowisz ma taką minkę... arrrg
Persefona, nie wiem gdzie mieszkasz, ale módl się, żeby to było jak najdalej ode mnie. Gratuluję cudownego maluszka.
zywym_trudniej - Wto Wrz 16, 2008 21:08
Janis REZERWACJA ŁOSOŚ
Nieśmiała, spokojna i strasznie kochana, uwielbia się przytulić, lubi kiedy się ją dotyka
Jennefer REZERWACJA REN
Można powiedzieć że charakterek ma wypośrodkowany, nie jest nadmiernie ruchliwa, ale jest ciekawska, lubi mizianie, ale pozwiedzać też jest fajnie. Ma chyba najwięcej uroku osobistego z dziewcząt, jeśli można tak powiedzieć
Jaga REZERWACJA REN
Jagusia jest najspokojniejsza z dziewczynek, zrównoważona, opanowana, lubi się położyć i oddać pieszczotom. Nawet jak się na nią patrzy to jakiś taki spokój na tym pyszczku i w mądrych oczkach widać.
Joko - REZERWACJA JACZEK
Również dość spokojna, ale już nie tak zrównoważona jak siostra Jagusia, mała wariatka, zabawna i pocieszna, niezbyt przebojowa ale nadrabia urokiem osobistym. Głaskać można byle nie za długo
Jenny REZERWACJA
Josephine to alpinistka, wszędzie wlezie, wspinianie i zwiedzanie to jest to co kocha najbardziej, myślę, że w przyszłości będzie dość niezależna. Póki co jest jak niesforne uradowane dziecko.
Jamajka REZERWACJA MATAFORGANA
Żeńska wersja Jaśminka. Radosna, ciekawska no i równie całuśna.
Jagódka - REZERWACJA JACZEK
Mała pchełka, typowa pannica, której w głowie raczej zwiedzanie niz mizianie. Rezolutna, ciekawska z mnóstwem uroku
Łosoś - Wto Wrz 16, 2008 21:22
One wszystkie są obłędne!! No ale Janis najładniejsza
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 21:23
Rozpłynęłam się
persefona4 - Wto Wrz 16, 2008 21:31
Ślicznotki
BlueBlossom - Wto Wrz 16, 2008 22:13
Kochane maleństwa
Sorgen - Wto Wrz 16, 2008 22:16
Błagam niech ktoś weźmie Jamajkę bo się zapłaczę i zabiję swojego chłopa jak się na nią nie zgodzi
wuwuna - Wto Wrz 16, 2008 22:17
Dziewczyny przyznawać się które z Was biorą panny.:>
Oli - Wto Wrz 16, 2008 22:19
persefona, módl się żebym Cię nie odnalazła i lepiej na żadną wystawę z Jurandem nie przyjeżdżaj. Ukradnę!
zywym_trudniej - Wto Wrz 16, 2008 23:12
Wpisałam pierwsze potwierdzone rezerwacje, jeżeli komuś z forum zlaezy na ktorejs z niezarezerwowanych samiczek pisac bo za chwilke nie bedzie zadnej wolnej P
wuwuna - Wto Wrz 16, 2008 23:14
Nie róbcie mi tego czemu Jamajka jest wolna
[ Dodano: Sro Wrz 17, 2008 00:16 ]
zywym_trudniej, musiałaś się pomylić ona jest najpiękniejsza ze wszystkich,ona nie może być wolna
[ Dodano: Sro Wrz 17, 2008 00:20 ]
Ren, teraz dopiero dojrzałam, że bierzesz dwie panny.Widzę,że naszło Cię na rodzeństwo
|
|
|