To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot J Emerald Moon pierwsze urodziny :)

Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:47

/mataforgana wali łbem w klawę/ na rany kota, cudowne są... piękne ciapciate moje ulubione black&white...

:serducho: :serducho: :serducho:

Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:49

Off-Topic:
mataforgana, tylko mi znowu nie sprzątnij ogona sprzed nosa babo :]

persefona4 - Wto Wrz 16, 2008 20:51

zywym_trudniej napisał/a:
Jurand REZERWACJA PERSEFONA

Największy i najbardziej miziasty z chłopców, spokojny, zrównoważony, uwielbia jka się go trzyma w dłoni i głaszcze po głowie. Odwdzięcza się wtedy wylizywaniem
jej na foty mojego szkrabcia czekałam cały tydzień, a teraz jestem 100% happy :mrgreen: i jeszcze ten boski charakterek :serducho: :serducho: :serducho:
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:53

Ren, no już nie tym razem, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jestem zaszczurzona na amen na najbliższe 2 lata :D

ale chętnie się poślinię do monitora a potem będę cię nawiedzać i zmuszać żebyś nawiedzała mnie z waszym stadem :mrgreen:

Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:53

Jaśmin jest wolny.... zgroza. ;( ;( ;(
A Jowisz ma taką minkę... arrrg :serducho: :serducho: :serducho:

Persefona, nie wiem gdzie mieszkasz, ale módl się, żeby to było jak najdalej ode mnie. :DD Gratuluję cudownego maluszka. :serducho: :serducho:

zywym_trudniej - Wto Wrz 16, 2008 21:08

Janis REZERWACJA ŁOSOŚ

Nieśmiała, spokojna i strasznie kochana, uwielbia się przytulić, lubi kiedy się ją dotyka :)

Jennefer REZERWACJA REN

Można powiedzieć że charakterek ma wypośrodkowany, nie jest nadmiernie ruchliwa, ale jest ciekawska, lubi mizianie, ale pozwiedzać też jest fajnie. Ma chyba najwięcej uroku osobistego z dziewcząt, jeśli można tak powiedzieć :D

Jaga REZERWACJA REN

Jagusia jest najspokojniejsza z dziewczynek, zrównoważona, opanowana, lubi się położyć i oddać pieszczotom. Nawet jak się na nią patrzy to jakiś taki spokój na tym pyszczku i w mądrych oczkach widać.

Joko - REZERWACJA JACZEK

Również dość spokojna, ale już nie tak zrównoważona jak siostra Jagusia, mała wariatka, zabawna i pocieszna, niezbyt przebojowa ale nadrabia urokiem osobistym. Głaskać można byle nie za długo :)

Jenny REZERWACJA

Josephine to alpinistka, wszędzie wlezie, wspinianie i zwiedzanie to jest to co kocha najbardziej, myślę, że w przyszłości będzie dość niezależna. Póki co jest jak niesforne uradowane dziecko.

Jamajka REZERWACJA MATAFORGANA

Żeńska wersja Jaśminka. Radosna, ciekawska no i równie całuśna.

Jagódka - REZERWACJA JACZEK

Mała pchełka, typowa pannica, której w głowie raczej zwiedzanie niz mizianie. Rezolutna, ciekawska z mnóstwem uroku :)

Łosoś - Wto Wrz 16, 2008 21:22

One wszystkie są obłędne!! :serducho: :serducho: No ale Janis najładniejsza :P
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 21:23

Rozpłynęłam się :slinisie: :slinisie: :slinisie:
persefona4 - Wto Wrz 16, 2008 21:31

Ślicznotki :serducho:
BlueBlossom - Wto Wrz 16, 2008 22:13

Kochane maleństwa :serducho:
Sorgen - Wto Wrz 16, 2008 22:16

Błagam niech ktoś weźmie Jamajkę bo się zapłaczę i zabiję swojego chłopa jak się na nią nie zgodzi ;(
wuwuna - Wto Wrz 16, 2008 22:17

Dziewczyny przyznawać się które z Was biorą panny.:>
Oli - Wto Wrz 16, 2008 22:19

persefona, módl się żebym Cię nie odnalazła i lepiej na żadną wystawę z Jurandem nie przyjeżdżaj. :P Ukradnę! :muhaha:
zywym_trudniej - Wto Wrz 16, 2008 23:12

Wpisałam pierwsze potwierdzone rezerwacje, jeżeli komuś z forum zlaezy na ktorejs z niezarezerwowanych samiczek pisac :) bo za chwilke nie bedzie zadnej wolnej :) P
wuwuna - Wto Wrz 16, 2008 23:14

Nie róbcie mi tego czemu Jamajka jest wolna ;( ;( ;( ;(

[ Dodano: Sro Wrz 17, 2008 00:16 ]
zywym_trudniej, musiałaś się pomylić ona jest najpiękniejsza ze wszystkich,ona nie może być wolna ;( ;( ;( ;(

[ Dodano: Sro Wrz 17, 2008 00:20 ]
Ren, teraz dopiero dojrzałam, że bierzesz dwie panny.Widzę,że naszło Cię na rodzeństwo :>