Mioty urodzone - rok 2008 - Miot Baśniowy Happy Feet - UWAGA str.24
Azi - Nie Sie 31, 2008 09:09
Dory napisał/a: | Proszę, żebyście w sprawie miotu pisali do mnie, a nie do Asi. Miotem Baśniowym opiekuję się ja i trochę mnie dziwi, że zwraacie się do osoby, która od malców jest setki kilometrów i może Wam o nich powiedzieć tyle, ile jej przekażę. | ooo o ja też o to proszę. Teraz już Dorota nie ma netowych problemów, więc nie komplikujmy Dlatego wszystkie pytania na temat miotu do niej na PW lub osobistego maila, nie maila hodowli
Ja mogę służyć informacjami ogólnohodowlanymi
Badoha - Nie Sie 31, 2008 09:33
Azi mam pytanie odnośnie ściółki w klatce - powinny to być wiórki czy higieniczny żwirek? np. cat's dream
Azi - Nie Sie 31, 2008 10:15
Off-Topic: | Badoha napisał/a: | Azi mam pytanie odnośnie ściółki w klatce - powinny to być wiórki czy higieniczny żwirek? np. cat's dream | oO' fakt, pytanie ogólnohodowlane, ale nie do tematu miotu co wolisz, nie mamy specjanych wymagań |
Dory - Nie Sie 31, 2008 12:27
Off-Topic: | To są normalne szczurki, trzymaj je na czym lubisz Różnią się od innych tylko tym, że zostały rozmnożone z rozmysłem |
Badoha - Nie Sie 31, 2008 13:12
OK - dziękuje za odpowiedż.
[ Dodano: Nie Sie 31, 2008 14:50 ]
Dory napisał/a: | Dziś sesja indywidualna Właśnie zrzucam fotki |
Nie moge się już doczekać na fotki
Dory - Nie Sie 31, 2008 15:09
Sesja indywidualna
Feniks - Dumbo, Standard rezerwacja Persefona
Przechrzczony na prośbę właścicielki
Goblin Standard, Standard WOLNY
Faunik Standard, Standard WOLNY
Gryfek Standard, Standard rezerwacja Blackowa
Nimfa - Dumbo, Standard
Driada - Standard, Standard
Niksa - Standard, Rex
Hydra - Standard, Rex
Mantykora - Standard, Rex zostaje w hodowli
Kelpia - Standard, Rex
Wyrocznia Nezu zweryfikowała uszaste sprawy i okazuje się, że mamy tylko 2 dumbiki - chłopasia i dziewczynkę [/i]
Badoha - Nie Sie 31, 2008 15:35
Maluchy są fantastyczne, rozkochałam się we wszystkich. Piękne ogonki.
Dory kiedy będzie wiadomo, który maluch jest dla kogo?
persefona4 - Nie Sie 31, 2008 15:47
Jakie one wszystkie piekne
Dory napisał/a: | Pukacz - Dumbo, Standard | a jednak jest dumbusiowy st. chłopczyk (moje marzenie )
Cudowne maluchy i niedługo otworza oczka
Dory - Nie Sie 31, 2008 15:47
Wiadomo będzie, kiedy się podecydujecie moi mili Wtedy poproszę pw lub gg z wiadomością, który maluch/y przypadł/y Wam do gustu, czy imię się podoba i czy rezerwacja ma być tajna, czy jawna .
Jak nie wiecie, które jesteście w kolejce, to też piszcie
Aha, jeśli chodzi o dziewuszkę hodowlaną, to... sama jeszcze nie wiem Wszystkie są takie cudne! Na pewno niunia dumbo (jeśli Mancia jest dumbo, to oooona, bo to moja faworytka ).
Czy mogę się ładnie uśmiechnąć do kogoś z doświadczeniem, żeby pomógł zweryfikować uszyska ?
Oli - Nie Sie 31, 2008 15:51
Dory napisał/a: | trochę mnie dziwi, że zwraacie się do osoby, która od malców jest setki kilometrów i może Wam o nich powiedzieć tyle, ile jej przekażę. |
Nie dziw się, że ludzie piszą do tej "części" Waszej hodowli, która ma stały dostęp do netu. Teraz jak Azi napisała, nie będziesz miała kłopotów z łączem, to zapewne ludzie będą pisać do Ciebie. Jednak mnie dziwi Twoje oburzenie. To chyba oczywiste, że skoro ciągle są info, że nie masz netu itp to ludzie kontaktują się z Azi.
Żeby nie było ot to maluszki śliczne, chociaż na tym czerwonym tle niezbyt dobrze je widać. W związku z tym uważam, że sesja indywidualna powinna zostać powtórzona.
Dory - Nie Sie 31, 2008 16:02
Olimpia napisał/a: | Jednak mnie dziwi Twoje oburzenie. |
A mnie dziwi, że odbierasz zwykłą informację jako oburzenie
Olimpia napisał/a: | sesja indywidualna powinna zostać powtórzona. |
Trele morele, nie słucham takiego gadania
Azi - Nie Sie 31, 2008 16:10
oj Olimpia, Olimpia
Dory napisał/a: | jeśli Mancia jest dumbo, to oooona, bo to moja faworytka | łiii właśnie się Piotrek zachwycał tym jej zdjęciem http://www.fotosik.pl/pok...469780f430.html
Oli - Nie Sie 31, 2008 16:13
Dory napisał/a: | Trele morele, nie słucham takiego gadania |
TAK się zachowuje prawdziwy hodowca dbający o swoich klientów. Przyszłe domki - próbowałam, ale jak widać tyle fot i żadnej więcej...
jestem zuem, oj jakim ja jestem zuem...
pituophis - Nie Sie 31, 2008 16:21
Cytat: | Kelpia - Dumbo?, Rex |
Kelpie. Co to niby jest kelpia...
Na razie maluchy wygladaja jak wszystkie jasne maluchy szczurze na swiecie. Poslinie sie i pogrucham, jak sie ofutrza:)
wuwuna - Nie Sie 31, 2008 16:22
Olimpia napisał/a: | Dory napisał/a: | Trele morele, nie słucham takiego gadania | jestem zuem, oj jakim ja jestem zuem... |
Dory nie ma tak dobrze .Wybieraj albo nowe fotki albo nalot na dom....
|
|
|