Mioty urodzone - rok 2008 - Miot S Rat`s Troop - wykruszamy się... :(
nutaka - Nie Sie 17, 2008 21:53
słodziaki
http://img501.imageshack....puklinkaxr1.jpg - bidulek ; (
nezu - Nie Sie 17, 2008 21:54
Nutaka, nie płakać.
To wygląda gorzej niż jest. Przepuklinka w rzeczywistości nie jest duża, w przyszłości przy okazji można spróbować to skorygować zabiegowo, ale nie trzeba, malec będzie mógł z tym normalnie żyć.
Jastina - Nie Sie 17, 2008 22:03
Przepuklina to nic strasznego.
Miałam przypadek przepukliny i to naprawdę dużej u swojej kotki.
Życiu i zdrowiu na pewno nie zagraża orzekło to dwóch wetów do których mam naprawdę ogromne zaufanie.
Wycięta była przy okazji sterylizacji, kotka żyje i ma się dobrze(czasami aż za ).
Anonymous - Nie Sie 17, 2008 22:10
Maluchy takie piękne i takie różnorodne... Nie mogę się napatrzeć. No i te cynamonki, nieźle!
Lavi - Nie Sie 17, 2008 22:11
Wspaniałe kluseczki. Cynamonki ujęły mnie za serducho aż by sie schrupać chciało
Anonymous - Nie Sie 17, 2008 22:14
nezu napisał/a: | I panna black varieberk pewnie też... |
Nakasha - Pon Sie 18, 2008 08:34
Jakie wspaniałe kluseczki cynamonki~! jeeej *__* a Oliwka jest świetną mamą, radzi sobie najlepiej jak potrafi, Ty zresztą też .
dla wszystkich hipciów.
pituophis - Pon Sie 18, 2008 11:46
Cynamonki pewnie Imre przywlokl
Chlopiec fuzz capped wyglada jak Gytha... Na Twoim miejscu nie oddalbym przynajmniej 3/4 miotu.
U mnie samiec z przepuklina zyl ponad 2 lata, i nie bylo z nim problemow.
Anonymous - Pon Sie 18, 2008 13:17
nezu napisał/a: | jutro zrobię sesję indywidualną | to kiedy będą foty?
nezu - Pon Sie 18, 2008 15:47
pitu, ale cinnamon jest recesywny, wiedziałam że Oliw niesie minka po tacie, a co za tym idzie i cinnamona, ale Mav do 4 pokolenia wstecz nie ma zupełnie NIC minkowego...
Zero, nul, ani śladu
I bądź tu człeku mądry.
A foty będą wieczorem. Akumulatory muszą się doładować. Jest co focić.
PALATINA - Pon Sie 18, 2008 18:21
Czekamy!
persefona4 - Pon Sie 18, 2008 19:05
nezu napisał/a: | A foty będą wieczorem. | no to bo juz mi slinka cieknie, by się zaślinić i pozazdrościc
Anonymous - Pon Sie 18, 2008 20:02
Czekam bardzo bardzo. :sinisie:
nezu - Pon Sie 18, 2008 23:48
Przepraszam, że dopiero teraz...
Gromadka indywidualnie... Każde ma po 3 fotki. Proszę was o co najmniej tydzień przerwy od drugich indywidualnych... to bardzo liczny miot, a ja mam zwyczaj robić każdemu więcej niż jedno zdjęcie i to praco i czasochłonne, a ja muszę swój czas teraz poświęcić czemuś innemu.. Przepraszam...
Imiona są tylko tymczasowe i mogą ulec zmianie kiedy już zaczną się rezerwacje... Na razie BARDZO was prosimy, ja i maluszki, o intensywne kciuki, żeby żaden z bajtelków nie cierpiał na megacolon..
Chlopcy:
1) Sabat - standard, fuzz, black, variegated, spotted
2) Sahib - dumbo, fuzz, cinnamon/mock cinnamon, varieberk
3) Sebald - dumbo, standard, agouti, blazed, varieberk. Zapowiada się na wystawowego...
4) Seneka - dumbo, fuzz, cinnamon/mock cinnamon, blazed, variegated
5) Siuks - dumbo, standard, cinnamon/mock cinnamon, spotted, variegated
6) Skarbimir - standard, fuzz, beige, blazed, variegated
7) Smirnoff - standard, fuzz, black, capped. Zapowiada się na wystawowego
8 ) Spartakus - dumbo, fuzz, cinnamon, spotted, variegated
9) Sun - dumbo, standard, agouti, spotted, variegated
Samiczki:
1) Sake - standard, fuzz (poss. satin), beige, varieberk? berkshire? (jednak chyba jest beige, jej kolorek jest zbyt brzoskwiniowy, za mało złoty...) - rezerwacja
2) Saskia - standard, standard, black, varieberk. Zapowiada się na wystawową. - rezerwacja mataforgana
3) Sepia - dumbo, standard, agouti, varieberk - zarezerwowana
4) Sasanka (dawniej Szelma) - dumbo, standard, agouti, berkshire/irish? (nie widać jeszcze znaczeń na brzuchu) - rezerwacja Azi
Oli - Pon Sie 18, 2008 23:54
Siuks wygląda jak oskalpowany. Śliczne glizdałki.
|
|
|