To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata

wuwuna - Wto Sie 12, 2008 09:38

Ren napisał/a:
Bo nie ma zdjęć mojej klusi
Ren, :shock: zakładasz zwierzyniec :lol: :lol:

Superancko,a która bierzesz

Justka1 - Wto Sie 12, 2008 18:58

Na poprzedniej stronie edytowalam posta dodajac 3 dzieciaczkow,jakie dzis udalo mi sie normalnie obfocic ;) .
Renowej dziewczynka tam juz jest ;) .Juz ci jej zazdroszcze :D ,zobacz jak sie pieknie układa :P .

UWAGA!
Wszystkie maluszki beda cenniejsze o 10zl.Jest to wyjatkowy rodowod,mama sprowadzana.
Mam nadzieje,ze to nie wplynie na wasze decyzje.Zaliczki zaczne pobierac takze za pare dni.

Rezerwacje juz oficjalne za kilka dni ;) .

wuwuna - Wto Sie 12, 2008 19:04

To ja już wiem,która jest Ren :DD
Lavi - Wto Sie 12, 2008 20:34

Ach jest i mój indywidulalny :serducho:
Anonymous - Wto Sie 12, 2008 20:46

http://img388.imageshack....braz3227jn2.jpg - klusia pulpecik :serducho: :serducho: :serducho:
Justka1 - Śro Sie 13, 2008 21:32

Dzis z 200 nie udanych zdjec udalo mi sie zrobic kilka pannie mink.PANNA ZOSTAJE U MNIE,co by bylo jasne ;) .
CONTESSA Rattie's Love
rex,mink irish,standard

A wiec chce przedstawic rezerwacje na maluszki
CLOVER Rattie's Love
Dziewczynka-beige,fuzz/rex?,self,standard-rezerwacja Ren.

CHOCHLIK Rattie's Love
Chlopiec-black,rex,hooded,du point,dumbo-rezerwacja Nezu

CARAMEL Rattie's Love
Chlopiec-black,standard,hooded,du point,dumbo-rezerwacja Limba

CASANOVA Rattie's Love
rex,black blazed varieberk,standard-rezerwacja Persefona

Jeszcze jeden maluszek jest zarezerwowany lecz przyszly domek jeszcze dokladnie nie wybral ;) .

Poki co domkow szukaja 2 czlopcy black-rex i standard oraz 4 fuzzy beige mink based.

2 chlopcow beige to odd eye(jeden napewno),2 maluchy sa skrajnymi fuzzami,3 dobrze omszonymi z czego 2 bardziej.
Najwiekszy chlopiec ,najlepiej omszony ma biale znaczenie(prawdopodobnie 2 znaczenia) na łebku,koło oczka i na nosku,oczka ruby,ma piekna glowe,dumbo.
Mniejszy chlopiec,tez dobrze omszony ,glowka trojkatna ,szpiczasta,biale znaczenie od noska miedzy oczkami,oczy odd eye?,dumbo.
Jeszcze mniejszy chlopiec,gorzej omszony,bez znaczen na glowce,oczy odd eye,dumbo.
Skrajny chlopiec,znaczenie na glowce,kreska od noska idaca mieszy oczkami,oczka ruby,standard.
Najmniejszy skrajny chlopiec idzie jako ostatni do domku,na samym koncu,jest najmniejszy,bez znaczenia na glowce,ruby,dumbo.Na imie ma CABOU Rattie's Love

Anonymous - Śro Sie 13, 2008 21:49

Justka1 napisał/a:
Dziewczynka-beige,fuzz/rex?,self,standard-rezerwacja Ren.

HAHA to ja :DD Foty klusi pulpecik (jak tylko to będzie możliwe) poproszę :serducho:

Justka1 - Śro Sie 13, 2008 21:51

Ren,czy ona ma oślepnąć :> ,bo jak chcesz slepoka,to spoko,zrobie jej sesje :D .Albo inaczej :D ,założe jej klapki na oczy :D .
Anonymous - Śro Sie 13, 2008 21:53

Justka1 napisał/a:
Ren,czy ona ma oślepnąć :>

Oczywiście, że nie :oops: :oops: :oops: Ale klapki to niezły pomysł :P

P.S. Tak mi przyszło do głowy - jeśli to cyfrówka to nie da się wyłączyć flesha? Można by było wtedy ogonom chociaż w dzień porobić fotki.

babyduck - Śro Sie 13, 2008 22:01

Justka1 napisał/a:
chlopcy,sa wolni

o nie, niech ktoś weźmie blazedziki, bo się zapłaczę, że są wolni, a ja nie mogę...

wuwuna - Śro Sie 13, 2008 22:10

babyduck napisał/a:
o nie, niech ktoś weźmie blazedziki
właśnie blazdy są boskie :serducho: :serducho:

jak by to były dziewczyny to pewnie by były już moje :DD

Lavi - Śro Sie 13, 2008 22:45

;( Buuu ja go chcę ;<
wuwuna - Śro Sie 13, 2008 22:49

Lavi, dlaczego w takim razie płaczesz? :drap: skoro jest wolny
Lavi - Śro Sie 13, 2008 22:50

Nie mogę go wziąć.. Miałam na niego rezerwacje. Na standarda blazedka.. Ale niestety nie mieszkam w domu w rok szkolny.. Internat nie pozwala trzymać zwierząt. Po prostu nie mam gdzie go trzymać ;( A tak bardzo chciałabym dwa samczyki..
Anonymous - Śro Sie 13, 2008 22:51

Nie płakać tylko brać chłopaków, są super :DD Sama bym ich brała gdyby nie to, że mam dziołchy :P