Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "N" Rat's Troop
Savash - Nie Lis 11, 2007 19:20
Hy hy hy maluchy tuptają po psiej cioteczce, a u mnie czeka na mojego przystojniaka wujaszek Maksio, który nie dość, że pozwala po sobie deotać i zaglądać sobie do uszu, to jeszcze ma dłuższą sierść w którą "podobno" fajnie się nurkuje
sachma - Nie Lis 11, 2007 20:18
a Nemezis pobila Nane wiem powinno byc mi wstyd ale jestem z niej dumna bo waleczne kobity jakos strasznie mi sie podobaja zolza moja mala
Justka1 - Nie Lis 11, 2007 22:34
Prawda,pobila moja niunke ale i tak ja kocham,bo mam do niej sentyment wielki.
Mimo tego jest przekochana i ma przeslodki dziubek-najslodszy jaki kiedy kolwiek widzialam.
Wczoraj maluszki zapoznaly sie z ciocia Hannia.
Ciocia Hannia uciekala przed maluchami,ja cykalam foty.Hanni maluszki nie przypadly do gustu,moze dlatego,ze "taaakie to,to małe i cooo z tym zrobic "
Poznajemy sie..
"O-o,co to?"
"Niuch,niuch"
"Spadam.."
"Gdzie jest ciocia??"
"Ide za nia.."
Hania-"O-o,co za male paskudztwo tu przylazlo i po co..?"
Niuch,niuch..
"Odczep sie.."
"Nie?To ja spadam.."
Okazuje sie,ze mam nastepnego szczura w domu,ktory zakochal sie w...mojej suce
Normalnie az sie uwierzyc nie chce,ze tak malutki szczurek moze nawiazac tak silna wiez z psem..
Gdzie zawsze mozna znalezc Nemezis??
Kto zgadnie,gdzie jest Nemezis??
Iskamy psa...
A tak pozniej zasnela opierajac sie o Nimka..
...ze mozna bylo ich spiacych ukrasc
Ninek - Pon Lis 12, 2007 09:40
Cudowne Te fotki z psem są obłędne
sachma - Pon Lis 12, 2007 10:49
znaczy sie co? musze kupic Nemezis bullka? chcialam staffa.. ale skoro to ma byc dla niej psiak.. no coz...
Anonymous - Pon Lis 12, 2007 11:24
cudne foty, Justka
maluchy przepiękne... a Nemezis uroczo iska psicę
moja Risa tak samo molestuje Iskrę
sachma, gratsy, strasznie udaną masz małą, zazdroszczę
ntliee - Pon Lis 12, 2007 11:36
sachma, ja też niesamowicie zazdroszczę małej..normalnie ciesz się że mam chłopaków więc ukradnięcie nie za bardzo wchodzi w grę ..
zakochałam się w niej mam tylko skromną nadzieję że kiedyś będzie jakieś spotkanie w gdańsku i może ją wtedy zobaczę na żywo i nacieszę oczy albo że kiedyś urodzi się jej męski sobowtór
Anonymous - Pon Lis 12, 2007 11:47
Wspaniałe zdjęcia,a suczkę i szczurki to chętnie bym pogłaskała
Justka1 - Pon Lis 12, 2007 13:13
sachma napisał/a: | znaczy sie co? musze kupic Nemezis bullka? chcialam staffa.. ale skoro to ma byc dla niej psiak.. no coz... |
Dokladnie to mialam na mysli
MUSISZ malej kupic psa
To taka wiesz,dla niej,MALA maskoteczka do molestowania,przytulania,ochrony ,aby miala po kim skakac
Ewa K napisał/a: | Wspaniałe zdjęcia,a suczkę i szczurki to chętnie bym pogłaskała |
Moga sie nie dac
Savash - Pon Lis 12, 2007 19:43
Jejuś jaki Narcyz malutki w porónaniu z cioteczką Hannią Tak sobie wyobrażam jak będzie wyglądał przy wujaszku Loginie maleństwo i takie rozkoszne.
Justka1 - Pon Lis 12, 2007 22:07
Savash-ty wiesz,ze juz niedlugo i on bedzie u ciebie
Chyba,ze ma zostac u mnie
Savash - Wto Lis 13, 2007 12:11
Nigdy w życiu! Tu już na Narcyza czekają wujkowie, nowa, większa klatka i JA oczywiście. Maluch mi w głowie zawrócił Caaaały pokój mam zaklejony wydrukowanymi zdjęciami i sobie wzdycham. Już niedługo...
Justka1 - Wto Lis 13, 2007 18:49
Savash-no to powzdychaj jeszcze wiecej..FOTY NOWE SA
Maluszki dzis koncza 3-ci tydzien i zaczynaja lysiec ,czyli tak jak powinno byc
Narcyzek
Nimrodek
Nana
Nemezis
To to juz zbrodnia i mam na to dowod
To taki TYLKO ludzki płateczek kukurydziany
Matrix - Wto Lis 13, 2007 22:23
aaaaa...super foteczki Naryzek jest cudowny A mała Nemezis bardzo odważna Dobrze,że się z psem dogadują ja tu też tych łysolków nie widzę
nezu - Wto Lis 13, 2007 22:26
A czemu nikt sie nie zachwyca Nimrodem?
Przeciez on taki do dziadka Dogena podoby, a dziadek Dogen to szczur urodzony pod szczesliwa gwiazda jest...
|
|
|