Klatki i wyposażenie - [ANKIETA] Najlepiej sprawdzające się półki w klatce ?
Anonymous - Pon Maj 25, 2009 11:42
Ja tez nie lubię takiej suchej dechy, ale na olej niestety nie wpadłam. Off-Topic: | Za to zmieniłam deski na bambusowe. Są nie do zdarcia. |
runa - Pon Maj 25, 2009 11:49
Off-Topic: | Viss, gdzie kupiłaś jesli mozna wiedzieć? |
Anonymous - Pon Maj 25, 2009 11:55
Off-Topic: | runa, w pierwszym lepszym sklepie z tego typu rzeczami kuchennymi. |
runa - Pon Maj 25, 2009 12:02
Off-Topic: | dzięki to ja poszperam może się trafi coś odpowiedniego. |
Hanka_i_Medyk - Pon Maj 25, 2009 19:42
Bambus to niezła myśl A olej (a dokładniej pokost lniany) przerabialiśmy u koszy - syf i malaria, i całkowity brak zabezpieczenia przed nasiąkaniem
Sandra - Wto Maj 26, 2009 09:06
ja jestem jak narazie zadowolona i nie narzekam.napewno nie zjełczeje.szczurki jak nie gryzły tak nie gryzą półek i jest gites:):):):):)jak się odbije kasowo dokupie plastikowe półki żeby miały ciekawiej.dzisiaj zrobie drabinki z patyków nazbieranych w lesie.nawet jak pogryzą to co z tego(nawet dobrze bo ząbki będą ścierać) zrobie drugie bo to max pół godz roboty.wolałam nie urzywać rzadnego lakieru w trosce o zdrowie moich chłopców
Ęngel - Wto Maj 26, 2009 12:05
Ja mam półki z paneli i jestem w 100% zadowolona. Nie wchłaniają różnych mokrych spraw i jak na razie nie są poobgryzane.
Ninoczka - Nie Maj 31, 2009 13:50
Mam pytanie co do półek Ferplastowych: czy mogę je "na sztuki" kupić w jakimś sklepie w Warszawie? I ile mniej-więcej kosztują? Ostatnio pytałam w kilku miejscach, ale nigdzie nie mieli, a koszt ściągania i cała procedura zamawiania dla sklepu jest podobno dość skomplikowana.
Anonymous - Nie Maj 31, 2009 19:11
Ninoczka, kupuj w e-sklepach, jest taniej. W aninalii masz dowóz w wawie za 5 zł,
Ninoczka - Pon Cze 01, 2009 11:43
Tak, ale chciałam porównać ceny. Najtaniej chyba wyjdzie mnie zamówienie z www.fretki.com, nawet razem z kosztem transportu.
zuuzuushii - Pią Lis 13, 2009 21:45
ostatnio zaintrygowały mnie półki dostepne w tym modelu klatki-
http://www.zooplus.pl/sho...a_szczura/32182
podobne do ferplastowych (które baardzo mi się podobają) ale jedna jest z dziurką na rurę.
Wydaje się ciekawe, szkoda tylko, że nie można kupić osobno:(
Tracą na tym, bo ja na pewno bym taką kupiła:)
xMsMartax - Pią Lis 13, 2009 22:15
Widziałam bardzo podobne półki (jeśli nie takie same) w jednym ze sklepów zoologicznych w supermarkecie. Cena mnie zadziwiła, 4 i 8 zł w zależności od rozmiaru, lecz kolor niestety zniechęcił czerwony
zuuzuushii - Sob Lis 14, 2009 10:19
z taka dziurką? Fajnie... no ale ten kolor:/
xMsMartax - Sob Lis 14, 2009 10:58
były różne z dziurkami i bez. licze na to ze kiedyś beda mieli wiecej kolorow , bo czerwony mi kompletnie nie pasuje
Anouk - Sob Lis 14, 2009 11:03
Za taką cenę w supermarkecie, to raczej nie był te półki, które są w klatce, którą pokazała zuuzuushii. Te sklepowe, to pewnie te małe półeczki z inter-zoo z miejscem na małą rurkę dla chomików, a te na zdjęciu to takie duże i fretkowe... Coś jak te z ferplastu, tylko z dziurą. Sama mam takie pięterko małe, ale tam dziurka jest taka tycia
|
|
|