To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "R" Karat

Kara - Śro Wrz 26, 2007 21:50

mataforgana napisał/a:
Kara, czy maluchy, które są jeszcze u ciebie zaczynają już pomalutku zmieniać futerko na dorosłe? bo Risa chyba zaczęła :) i ciekawa jestem, jak to wyjdzie, bo póki co, zaprawde powiadam wam, że jest znacznie jaśniejsza od Zuli, która jest typowym american blue :)

no i Risa ostatnio urosła - coraz bardziej przypomina szczura, a nie mysz :mrgreen: :serducho:

A zmieniaja,zmnieniaja :wink:

Anonymous - Czw Wrz 27, 2007 08:29

czy jest możliwość, że ona ma jednak inny kolor niż american blue?

szalenie mnie to ciekawi, bo moze faktycznie kiedy zmieni futro na zupełnie dorosłe, ściemnieje, ale na razie jest dużo jaśniejsza od Zu :)

zasadzkas - Nie Wrz 30, 2007 00:41

I co u chłopaczków, mają dobre domki?
Anonymous - Wto Paź 02, 2007 18:56

dobra kurde, to niech mi ktoś powie jakiego koloru może być Risa! bo to nie jest american blue ;P mała ma już sporo ponad 2 miesiące i futerko dorosłego szczurka - i jest ewidentnie jaśniejsza od Zuli, która podobno jest am. blue :P

możliwy po tych rodzicach jest jakiś russian silver or sth?

aaa, babciu Karo - i Risa jest mała :P

zywym_trudniej - Wto Paź 02, 2007 19:24

mataforgana, ostateczny kolor to ona będzie miała dopiero za jakiś czas. A jeśli nadal bedzie jaśniejsza o odcień znaczy że masz powder blue, a jest to możliwe.
Anonymous - Wto Paź 02, 2007 19:29

dzięki, zywym_trudniej :)

a to cudeńko w twoim avku to Caly? bo Risa ma właśnie futerko w takim mniej więcej odcieniu.

Zu ma ciemnoszary kaptur, a Risa jest jaśniejsza i taka, no - srebrna ;)

zywym_trudniej - Wto Paź 02, 2007 19:35

tak to Calypso, ale ona jest russian silverem więc to raczej niemożliwe. Blade miął taki kolor przez bardzo długi czas i myślałam, że jest platyną (amerykański odpowiednik russian silvera). Potem ściemniał i teraz jest powder. A jeśli mała nie ściemnieje to jest platyna, ja jednak nadal obstawiam powder blue :)
Anonymous - Wto Paź 02, 2007 19:41

:)

no to czekam, aż małej się wyklaruje ostateczny kolor :) śliczna jest taka jaśniutka :) jakbym nie miała Zulki, to bym pewnie nie zwróciła uwagi na to i byłabym przekonana, że to am. blue ;) teraz jak przeglądam fotki Ryjusia, to widzę, że kiedy podrósł miał kapturek w kolorze identycznym jak teraz Zulka, więc odpada opcja, że to Zu jest czymś innym niż am. blue ;)

wyraźną różnicę między Zu i Risą widać jak są obok siebie :) zrobię może w weekend fotkę i wrzucę tutaj :)

sssmok - Nie Paź 07, 2007 19:25

Witam :)
Czekam na GG na kontakt w sprawie Ray'a.

zasadzkas - Nie Paź 07, 2007 20:34

Rany, ja myślałam, że on już w domu, co mi tylko przypomniało, że za wolno myślałam :oops: Ech, ciągle żałuję.
Smok, będę podpatrywać chłopaka u Ciebie i liczę na wieści i fotki, co?

sssmok - Nie Paź 07, 2007 20:42

Beda, beda jesli maly do mnie dotrze.
Niestety mialam pilny wyjazd i wczesniej sie nie dalo...
Na razie czekam na info czy maly przyjezdza do mnie czy zmienily sie jakos plany hodowcy.

Anonymous - Nie Paź 07, 2007 20:51

ssmok wyslij lepiej maila. Na gg podobno czasem nie dochodza wiadomosci :)
sssmok - Nie Paź 07, 2007 21:06

Juz napisalam i czekam :D
Kara - Nie Paź 14, 2007 14:32

Witam!
Ring jest wolny szukam jemu dobregoh domu...Jest za darmo ale JEDYNIE w dobre ręcę do kochanego domu...

LunacyFringe - Nie Paź 14, 2007 16:05

Kara, naprawdę nikt nie chce tego malca ?
Ja mam u siebie wolne miejsce na szczurka , a Ring jest śliczny :)