Mioty urodzone - rok 2014 - Narodziny miotu kontrolnego R2 SunRat's
szlajfka - Sob Lis 22, 2014 11:51
Cytat: | A Robin mój piękny huskacz już prawie cały wyhaszczał została mu tylko znaczona głowa zaszta już praktycznie biała co z beżowym łepkiemi wielkimi dumbo uszami daje komiczny efekt |
A mój Rubinek dostał pointa na czole. I łazi taki z ciemną czapeczką
Oluś - Pon Lis 24, 2014 18:25
Rokosz i Radziwiłł rosną w oczach i dokazują ile wlezie. Rokosz zdecydowanie przoduje w psotach, a Radziwiłł mnie zachwyca swoim spokojem i tym jak niesamowicie lgnie do człowieka. No nie miałam jeszcze tak proludzkiego szczurzego dziecka.
I Radziwiłłowi zaczynają wybarwiać się pointy.
Papi - Pon Lis 24, 2014 23:31
olus_165, ale on śliczny
A Rubinka już cała biała
Zizollo - Śro Lis 26, 2014 09:04
Radziwiłł
CptAgnes - Czw Lis 27, 2014 21:49
Rocky zbielał dość bardzo, już ledwo widać jego znaczenie na łebku, wszystkich ustawia i rządzi, gdy ktoś się bije to leci i rozdziela braciszków. A Rambik trochę spokojniejszy i w dotyku jak zabawka z Nici tylko on z całego mojego przedszkola potrafi usiedzieć chwilkę na kolanach, ale razem z Rockym wspinają się po zewnętrznej stronie klatki jak tylko się ją otworzy..jutro przed południem porobię zdjęcia, żeby w miarę jakieś światło było, dziś już próbowałam, ale są za szybkie
Oluś - Sob Gru 06, 2014 19:38
Rośniemy.
Radziwiłł
Rokosz
Razem
szlajfka - Nie Gru 07, 2014 00:33
Wyglądają prawie jak dorosłe szczury! Chociaż mój Rubinek też już duuży. I poincik coraz lepiej widoczny! Też muszę jakieś zdjęcia maluchom porobić i wrzucić
SzczurLOVE - Wto Gru 16, 2014 01:21
Robin też rośnie
SzczurLOVE - Wto Gru 16, 2014 01:22
Choć po nim to mam wrażenie że jeszcze mocno widać że dzieciak z pyszczka
Oluś - Wto Lut 03, 2015 18:38
Moje R-ki są szczurzymi ideałami. Rokosz jest nieco "elektryczny" i bardzo ruchliwy, a Radziwiłł to 100% plastelinka i luzak.
Radziwiłł
Rokosz
Razem No i wiadomo, który rządzi.
mmarcioszka - Wto Lut 03, 2015 18:57
olus_165, super są te Twoje zdjęcia, zazdraszczam
SzczurLOVE - Wto Lut 03, 2015 19:10
Rokosz i Radziwił ślicznoty My też się Robinkiem pochwalimy z którego wyszedł nam velveteen <3
szlajfka - Wto Lut 03, 2015 22:26
A mój Rubinek łobuz straszliwy! Sikacz i gryzoń jak nie wiem. Ale też miziak jakich mało. Przychodzi, przytula się, chodzi za mną, wspina się po nogawce... Słodziak! Aż tak bardzo uczuciowego szczura to ja jeszcze nie miałam A przy tym żarłok
Wstawię kiedyś zdjęcia, obiecuję
CptAgnes - Pon Lut 16, 2015 19:09
Rambo mały spokojny aniołek, jednak wlezie wszędzie gdzie tylko chce, Rocky jak tylko przez sekundę na niego nie patrzę nagle dziwnym trafem już jest na stole i próbuje zwiać z pudełkiem smakołyków w pyszczku
Jak już pobiegają chwilę to czasem Rambo okazuje się kochanym pieszczoszkiem Pieszczoch
Mao - Pon Lut 16, 2015 20:09
A Rusia to mały wypłosz trochę, ale jak się ją weźmie na ręce, to jest najgrzeczniejsza na świecie - kolejny sanrats-tuliszczur
Trudno przejść obok klatki nie biorąc jej na ręce, kiedy ona stoi przy prętach i się patrzy
|
|
|