To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - Warszawskie Szczury Księżycowe - 3 mioty.

Magdonald - Nie Lis 18, 2012 19:17

Pyl, mnie również miło ;)

A tutaj Śnieżynka w lepszym świetle. To mała modelka, jako jedyna z moich szczurków sama ustawia się do zdjęć : D

Pyl - Nie Lis 18, 2012 20:57

Magdonald, :serducho: Śnieżynka śliczna jest i kropka! Wycałuj ode mnie koniecznie.
A jak reszta dziewczyn? Kiedy planujesz łączenie?

Magdonald - Nie Lis 18, 2012 21:10

Wycałuję, ona straaasznie lubi być miziana i głaskana ;)
Z łysolką - Kirą już jest prawie od początku połączona. Czarna mała w piątek skończyła brać antybiotyk, niebieska kończy jutro wieczorem. Póki co choruski są od piątku w oddzielnych klatkach. Jak już obie będą miały odstawiony lek, dam ich kupki na badanie i jeśli okaże się, że są zdrowe, to myślę, że będą już mogły się poznać wszystkie cztery :) Trzymaj kciuki za łączenie, mam nadzieję, że od razu się polubią : D

Pyl - Nie Lis 18, 2012 21:27

Magdonald napisał/a:
ona straaasznie lubi być miziana i głaskana
Taki kochany typek :serducho:
Za łączenie będę trzymać, ale one wszystkie młodziutkie, powinno być bezproblemowo.

Megi_82 - Pon Lis 19, 2012 01:39

Hej :) Pomyślałam, że podrzucę link do wątku moich szczurek na innym forum - mieszka u mnie najmłodsza dziewuszka, czyli Titi, która teraz jest Czarnuszką :) Przefajna dziewuszka :)
http://szczury.org/viewto...e0d6026b64b9b85

[ Komentarz dodany przez: AngelsDream: Wto Lis 20, 2012 11:11 ]
Link poprawiony. AD

Zizollo - Pon Lis 19, 2012 09:40

helhaim, super,ze masz już dziewczyny u siebie :mrgreen:
ja jak pisałam już w innym temacie czekam aż założysz im szybko temat :]

Pyl - Pon Lis 19, 2012 21:21

Megi_82, witaj! Dzięki za link do tematu (mi wyskakuje cały dział Nasi pupile, dałam sobie radę, ale popraw proszę link - może się przydać). Cudowne opisy, aż kipią Twoją radością, bardzo się cieszę, że dziewczynki dobrze się dogadują. Wycałuj księżycową Czarnuszkę ode mnie :serducho: I Jej Wysokość Łysolinę również :wink:
helhaim - Wto Lis 20, 2012 11:02

Megi_82, Witamy Trzeci Miot Księżycowy;)
she-wolf - Wto Lis 20, 2012 14:18

Czy Czarnuszka Megi_82 to siostrzyczka mojej panny ;>? Bo się już pogóbiłam w tych księżycowych ogonkach :D
Martini - Wto Lis 20, 2012 21:43

she-wolf napisał/a:
Czy Czarnuszka Megi_82 to siostrzyczka mojej panny ;>? Bo się już pogóbiłam w tych księżycowych ogonkach

she-wolf, podejrzewamy, że one wszystkie są jakoś spokrewnione, ale Twoja panna i Czarnuszka są z różnych miotów. Czarnuszka jest starsza.

Pyl - Sob Lis 24, 2012 00:07

Pyl - Sob Lis 24, 2012 01:02

Tylko jedno kliknięcie dzieli Cię od poznania Księżycowych panów szukających domu. Który najpiękniejszy? Który będzie mieszkał z Tobą?

II miot:

III miot:

/Edit
Dodam jeszcze, że za tydzień jest w Warszawie wystawa i dużo szczurzych maniaków zjedzie z całej Polski i zapewne będą po wystawie do siebie wracać. Czyli, że powinno być łatwo znaleźć transport w różne krańce świata. Takie okazje nie zdarzają się codziennie.

helhaim - Sob Lis 24, 2012 03:16

chopaki musza znalezc domek :kciuki:
mloda88 - Nie Lis 25, 2012 23:28

a czy to jest chłopiec na wydaniu? :) http://imageshack.us/phot...2/15034961.jpg/

ja bym w tym przypadku poszukiwała transportu do Szczecina lub Świnoujścia, ew. Poznań (postaram się jakoś załatwić dalej transport)

Pyl - Nie Lis 25, 2012 23:33

mloda88, transport do Poznania na pewno się znajdzie. Tylko, że szczurki na wydaniu to czarne kapturki - nie wiem czy Martini ma jeszcze jakieś haszczaki "pod ladą" ;) Napisz na adres podany w pierwszym poście.