Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto/Olsztyn] Zamówienie karmy Labofeed B
Kasik - Nie Cze 24, 2012 20:20
RedHead napisał/a: | jest strasznie gorzka i słona | No coś ty? Jak dla mnie to ona smakuje jak zmielone płatki owsiane i kukurydza... RedHead napisał/a: | Fajnie jest patrzeć jak chłopaki wybierają swoje ulubione kąski z mieszanki i wcinają ze smakiem | Dlatego moje nadal dostają garść karmy dla smaku Ale starczy już tego oftopa, jak będziesz chciała mi odsprzedać, to PW
Cira - Pon Cze 25, 2012 09:23
Witam wszystkich chciałabym zapytać na czym stanęło odnośnie zamówienia.
taivas - Pon Cze 25, 2012 09:44
Stanęło na tym, ze miałaś robić zamówienie, po czym nie odzywałaś się do nikogo i nie dawałaś znaku życia, wiec zamówiliśmy karmę sami (konkretniej natkapatka), rozdzielając między sobą.
natkapatka - Pon Cze 25, 2012 11:08
taivas, nie zamówiłam, bo tylko dotarły te wpłaty o których pisałam wcześniej.
taivas - Pon Cze 25, 2012 11:37
A, no to nie ogarniam wobec tego. Ale i tak zamówisz, jak Ci reszta ludzi zapłaci, no bo już niektóre przelewy dostałaś, to oddawać nie będziesz. W każdym razie chodzi o to, ze sytuacja jest już rozwiązana, reszta to kwestia czasu. Pogon naród, niech płaci szybciej, mi się karma kończy, tymczasy wciągają jak szalone. ;D
szczurowata - Pon Cze 25, 2012 14:46
natkapatka, wątpie ze mama się będzie pisała na takie cuś
Cira - Wto Cze 26, 2012 09:07
Witam wszystkich z tego co widzę to na wątku jest sporo zainteresowanych nawet na dwa worki, zależy mi na tym aby zamówić worek w tym tygodniu, zatem jeśli ktoś jest zdecydowany teraz to proszę o informację, podam numer konta i zamówię już teraz pierwszy worek. Sprawa pilna bo z tego co wyczytałam to zamówienia dokonuje się w jakieś dwa dni w tygodniu.
natkapatka - Wto Cze 26, 2012 09:19
Cira, ja już zamówiłam jeden worek dla tych, którzy wpłacili mi pieniążki. W razie czego mogę Ci część mojego odsprzedać i zamówimy potem kolejny worek.
taivas - Wto Cze 26, 2012 10:52
O, natkapatka, zamówiłaś? Super. A wiadomo kiedy się spodziewać wysyłki?
natkapatka - Wto Cze 26, 2012 13:20
taivas, chyba jutro, jeszcze nie mam potwierdzenia.
Cira - Wto Cze 26, 2012 19:36
Byłoby świetnie proszę napisz mi ile mogłabyś mi odsprzedać i podjadę po karmę, w przypadku zamówienia kolejnego worka, jestem chętna, dziękuję.
natkapatka - Wto Cze 26, 2012 20:40
Cira, a nie chcesz jeszcze Versele Laga Zero Classic ?
Chyba Labofeed dotarł, bo był kurier i zostawił przesyłkę u sąsiadów a póki co nikogo tam nie ma.
natkapatka - Śro Cze 27, 2012 18:10
Karma dotarła Odbiór w weekend, więc piszcie jak Wam pasuje.
Agusia - Pon Lip 16, 2012 17:00
Ja dzisiaj zamówiłam worek Labofeed.
Jakby ktoś był chętny mogę część odsprzedać.
Kasik - Pon Lip 16, 2012 17:16
Agusia, ja bym była chętna na 8 kg, ale dopiero za 2 tygodnie, nie wiem, czy Cię to urządza.
|
|
|