To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Maluchy Janis w nowych domach !!!

Martuha - Pią Sie 12, 2011 16:33

Śliczne bąble,dobrze,że GMR minęło :DD
podlawiedzma - Pią Sie 12, 2011 16:44

Potwierdzam rezerwację :)
Już nie mogę się doczekać :mrgreen:

agata-air - Pią Sie 12, 2011 17:17

M1 i M3 podlawiedzma
M2 McGan

Czas wybierać dziewczynki moje drogie :wink:

ps. jeśli ktoś nie odbiera malucha osobiście muszę mu wcześniej wysłać umowę adopcyjną, oddam dzieciaki tylko mając ją podpisaną. Tak więc proszę o imiona dla maluszków żebym wiedziała jak opisywać ogona na papierze :P

outenkun - Pią Sie 12, 2011 19:52

Hej :D (jestem też i na tym forum, ale udzielam się tylko na bazarkach ;) )
Można panienki f6 i f7?
imiona to dla f6 Padma a dla f7 Patil :> Może być? x)

mcgan - Sob Sie 13, 2011 10:36

Aaale słodziaka będę miał, śliczny! :serducho: :)
fen - Sob Sie 13, 2011 10:40

Off-Topic:
Będę przesiadywać u Ciebie całe dnie i go miziać.

Majszczur - Sob Sie 13, 2011 23:12

Klejnociki bezcenne :serducho:
Off-Topic:
może to i dobrze, że dwójkami do nowych domków szły ... a póki co pójdę sobie cichutko załkać w kąciku ... ale jakby co to...

agata-air - Nie Sie 14, 2011 13:43

Wpisałam rezerwację, proszę spr. czy wszystko się zgadza.

Outekun ponieważ wg. kolejności najpierw wybierała ko i jolaada to jedna z dziewczynek, które ty chciałaś pokryła się z ich rez. Wpisałam Ci F6 i czekam, która będzie tą drugą.

Nadal nie mam potwierdzenia od jednej osoby chętnej na dziewczynki.

Maluchy przeniosłam z duny do większej duny i dołożyłam do środka część małej klatki żeby uczyły się łazić po prętach. Zdolne z nich bestie, natychmiast załapały, że to nowy dom. Biegają, biją się, skaczą. Są cudowne.

agata-air - Nie Sie 14, 2011 15:14

Magdalena o. zrezygnowała z adopcji dwóch dziewczynek.

Czy ktoś z osób, które chciały pojedyncza dziewczynkę chciałby adoptować dwie Panienki? Jeśli nie to czy nadal jest chętny na jedną?

jolaada - Nie Sie 14, 2011 15:31

Z mojej strony wszystko się zgadza. Już nie mogę się doczekać, za 2 tygodnie najmilsza podróż do Warszawy i powrót w korkach ale z maluchami!
fen - Nie Sie 14, 2011 19:01

agata-air, mam zaufaną dziewczynę, która pilnie poszukuje samiczki dla jej szczurki (adoptowałam jej jedną obiecując pomoc w poszukiwaniu jej koleżanki). Mamy transport do trójmiasta, więc jeśli Paulina odpowiadałaby Twoim wymaganiom to może samiczka przyjechałaby z resztą szczurków do nas? :)
agata-air - Nie Sie 14, 2011 19:53

Fen jeśli dziewczynka ma iść samotnie do domu to chce zaczekać na odp. osób które wcześniej byłby na liście. JEśli jednak się nie zdecydują będziemy w kontakcie :)
fen - Nie Sie 14, 2011 19:56

Jak najbardziej rozumiem i proszę o wpisanie nas jako oczekujących w razie czego :D
olla71 - Pon Sie 15, 2011 10:26

Chętnie bym jedną wzięłą :) może nawet i dwie ;>
Mrówa - Wto Sie 16, 2011 09:55

Kiedy szczurki są do odebrania?