To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] [*] 11 ślicznych maluszków i starszy huskulek :)

Izunia789 - Czw Maj 06, 2010 22:37
Temat postu: [Miot] [*] 11 ślicznych maluszków i starszy huskulek :)
Witam... Mam nadzieję, że uzyskam tu pomoc... Zostałam "Babcią" w nocy 5 maja... maluszków jest 11naście i bardzo pragnę odnaleźć kluseczkom nowy dom.. Jestem ze Śląska a konkretnie z Woli koło Pszczyny,Bielska,Oświęcimia.. Bardzo proszę zainteresowanych o kontakt..! Pilne! Z góry dziękuje!
Niamey - Czw Maj 06, 2010 22:39

Izunia789, opisz w jaki sposób do tego doszło, postaraj się zrobić maluchom zdjęcia (to pomaga przy adopcji), opisz rodziców
Izunia789 - Czw Maj 06, 2010 22:47

Jak łatwo się domyśleć... szczurka jest z zoologa...! Ale.. O to dokładna historia.. 12 kwietnia jakiś facet przyniósł do zoologa swoje niechciane 4 szczury:(.. i wśród nich była moja rodzicielka Niwka.. bo od razu się w niej zakochałam a ponad to pochodziła z domu a nie ze sklepu czy giełdy! 13 kwietnia była już u mnie..i niestety parę godzin wcześniej wystarczyło żeby mała zrobiła mi kinder niespodzianke.. do zapłodnienia na pewno doszło w nocy z 12 na 13 kwietnia..bo poród odbył się po odpowiedniej ilości dni! Matka jest Haski(potocznie pisząc)..Ojciec podejrzewam że czarny z biała pręgą na brzuszku! A co do zdj to postaram się w tym tyg dołączyć! Proszę pomóżcie:(..
Izunia789 - Czw Maj 06, 2010 22:50

Kolejna prośba...na forum jako zalogowaną osobą jestem nie dawno..pewnie to banalne ale w jaki sposób wstawić zdjęcia? Jakaś instrukcja? Wybaczcie za głupie pytania!
EpKee - Czw Maj 06, 2010 22:55

Tutaj jest poradnik do wstawienia zdjęć oraz ich miniaturek ;)
Izunia789 - Czw Maj 06, 2010 23:01

Dziękuje.. w jak najszybszym czasie postaram się tym zająć :)

edit:

nezu - Pią Maj 07, 2010 00:57

Słodziaki. :D
Brzuszki pełne mleka.

Widzę jakieś jasnookie, więc w stadku będziesz mieć albo albinoski, albo szampany (takie beżowe z oczami jak porzeczki) :)

Izunia789 - Pią Maj 07, 2010 21:26

Eh.. tylko niech te słodziaki znajdą dobre domy.. to będę naprawdę szczęśliwa:)
Mój numer gg 9041840!

kameliowa - Nie Maj 09, 2010 14:31

Hmmm GMR :) Ale poczekam na rozróznienie kolorków i płci. Ale wstępnie, żeby w razie co być na początku listy, mogę zaklepać samca? :)
H. - Nie Maj 09, 2010 14:54

kameliowa, najprawdopodobniej nikt się jeszcze nie zgłosił, więc na 90% tak. :)
Prawdopodobnie 'przejmuję' tą adopcję, i maluszki znajdą się u mnie po skończeniu 4 tygodni, kiedy już nie będą potrzebowały mamy.

PS. Na forum znalazłam informacje, ze maja miec one 5 tygodni. To ile w koncu? ;)

aneczka1-13 - Nie Maj 09, 2010 21:38

Ja wstępnie chciałabym zarezerwować samca jeśli będzie jakiś huski
Kiszony - Nie Maj 09, 2010 22:01

aneczka1-13, a to juz nie chcesz tego z Lublina? :|
frommicrowave - Nie Maj 09, 2010 23:44

o mamo ale parówy słodkie!!!! :falover:
i to jeszcze w moje urodziny urodzone ha!
kusi haskacz kusi......
rozdajcie je szybko żeby nie kusiło :)

bebe - Pon Maj 10, 2010 07:42

kameliowa napisał/a:
Hmmm GMR :) Ale poczekam na rozróznienie kolorków i płci. Ale wstępnie, żeby w razie co być na początku listy, mogę zaklepać samca? :)

to ile Ty tych szczurów "zaklepujesz" ?

potem bedziesz rezygnować jak u mnie dla swojego "widzi mi się" ? bo urodziły się z ciekawsze domiany... trochę poważniejszej,dojrzalszej i przemyślanej decyzji ! to nie są zabawki a żywe zwierzęta

H. - Pon Maj 10, 2010 09:20

bebe, w razie zastrzeżeń proszę do zainteresowanej na pw, albo do mnie jako do moda/wydawcy szczurów. Proszę nie zasypywać tematu, bo to miejsce dla maluszków.