Wystawy szczurów rodowodowych - Pokaz Szczurów Rodowodowych Rybnik
baradwys - Pon Mar 01, 2010 17:26 Temat postu: Pokaz Szczurów Rodowodowych Rybnik W związku iż w dniach 17-18.07.2010r. w Rybniku odbędzie się wystawa Kotów chciałabym zorganizować Pokaz Szczurów Rodowodowych.
Dlatego też piszę z pytaniem czy ktoś chciałby wziąć udział w pokazie?
Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie (głosów nie uzasadnionych postem w tym temacie nie biorę pod uwagę)
Oczywiście szczurki nierodowodowe również są tu brane pod uwagę
W przypadku naprawdę wysokiej ilości szczurów (myślę że min. ok. 20) prawdopodobnie będzie przeprowadzony konkurs na szczura publiczności
Na zachętę dla każdego "wystawcy" znajdzie się drobny upominek niespodzianka
rumcia - Pon Mar 01, 2010 19:38
3 ogonki !.
baradwys - Pon Mar 01, 2010 19:49
bardzo proszę osoby, które zaznaczyły że będą jako widz o ujawnienie się
runa - Pon Mar 01, 2010 20:11
nie nie ujawnię się
i tak moja osoba, a raczej jej obecnosc nie ma wpływu na to czy się uda zorganizowac pokaz prawda? no ja bym mogła zabrać kilka paskudow (myślę że 3/4) , ale to same kundelki, o ile by to miało sens i moje paskudy byłyby w odpowiedniej kondycji zeby sobie taką wycieczkę urządzić. Dlatego w ankiecie zaznaczyłam tylko jako widz, bez ogonkow...
baradwys - Pon Mar 01, 2010 20:17
runa oczywiście że ma sens kochana
Serdecznie zapraszamy
ja jestem w stanie wziąć nawet wszystkie swoje szczury, jeśli do tego czasu wszystkim zdrowie pozwoli
Małpa - Pon Mar 01, 2010 20:27
To ja może bym się skusiła o ile będę w mieście a nie na wakacjach . Jeśli tak to dwa kundelki.
O ile można...
baradwys - Pon Mar 01, 2010 20:29
Shy_Lady napisał/a: | Oczywiście szczurki nierodowodowe również są tu brane pod uwagę | zapraszamy
Anouk - Pon Mar 01, 2010 20:31
Ja na razie nic w ankiecie nie zaznaczam, bo nie wiem, czy pojawiłabym się w roli widza, czy ze szczurami, ale na 99% przybędę
karola - Pon Mar 01, 2010 20:46
Zaznaczyłam, że przyjadę jako widz.
Do Rybnika bilet pkp tani i nawet mam gdzie nocować Jeśli zajdzie taka potrzeba mogę nawet dojechać w okolicach czwartku/piątku i do czegoś się przydać, np. stoły układać czy cuś.
Bel - Pon Mar 01, 2010 22:22
O ile nie będę na urlopie wyjechana co jest prawdopodobne to będę
4 rasiaki+4 kundelki
LunacyFringe - Pon Mar 01, 2010 22:32
Zaznaczyłam "bardzo możliwe" , bo jesli nie będę w tym czasie w Anglii to przyjade
baradwys - Wto Mar 02, 2010 06:52
No to super Hallo ludzie z okolic jest tu ktoś?
gratis - Wto Mar 02, 2010 07:28
Jak chcecie wesprę rasiakami
Wtedy powinno rasowców u mnie byc ok. 10-11, plus Avi na doczepkę.
Dodam tylko, że jak pokaz to faunaboxy, jak zamknę moją 10 w dwóch diunach to się ich tak mało zrobi
A zawsze chętnie pogadam sobie z ludźmi. Zarówno szczurniętymi jak i zwiedzajacymi.
baradwys - Wto Mar 02, 2010 07:34
gratis, fauna postaram się załatwić SHRSowe
jeśli zbierzemy jakąś sensowna ilość chętnych to się załatwi czasu mamy dużo
Tygrys - Wto Mar 02, 2010 11:15
Chętnie będę, na razie zaznaczyłam jako widz, ale nigdy nie wiadomo
|
|
|