Wystawy szczurów rodowodowych - IX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w Katowicach
gratis - Pon Lut 01, 2010 17:19 Temat postu: IX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w Katowicach Nowa ankieta, gdyż wiele się zmieniło.
Od jakiegoś czasu próbowałam przekonac ku nam Koci Klub w Katowicach.
Dostałam wstępną zgodę na organizowanie wystawy przy nich.
Czekam na 'potwierdzenie zgody' i biorę się za organizację uprzednio wstępnie znając liczbę szczurów, która mogłaby się na wystawie pojawic - i po to mi ta ankieta.
IX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w Katowicach
miałaby się odbyc 10-11 kwietnia tego roku w hali "Kapelusz" w Parku Kultury w Chorzowie [acz jest to wliczane jeszcze w Katowice]
_______
W ankiecie zrobiłam opcję:
tak, przyjadę ze szczurami [liczba] - jeśli jesteśmy pewni [oczywiście wypadki losowe to inna bajka] naszego przyjazdu to zaznaczamy tę opcję i następnie w poście wpisujemy liczbę szczurów i płec
bardzo możliwe, że przyjadę ze szczurami [liczba] - kiedy nasz wyjazd jest raczej niepewny, zależy od wielu czynników, następnie w poście naznaczamy liczbę szczurów i płec
przyjadę jako widz - dla tych, którzy nie chcą przyjeżdżac ze szczurami/nie mają szczurów/ nie chcą przyjeżdżac tylko w kundelkami, ale chcą się nam pochwalic, że będą
nie przyjadę - miło by było poznac powód, także w poście proszę o zaznaczenie dlaczego [i nie chodzi mi o to, by pół forum pisało 'nie przyjadę' - to bardziej opcja dla częstych wystawców, którzy nie będą brali udziału w IX OWSR]
quagmire - Pon Lut 01, 2010 17:30
Ja nadal bardzo bym chciała i nadal nie dam rady, bo 11 wylatuję na wakacje
gratis - Pon Lut 01, 2010 17:56
dzięki quag i szkoda strasznie
ludki moje drogie, ale na kliknięcie w ankiecie dopiszcie posta, dobrze?
ja mówię od razu, że skoro to tak blisko, to pewnie będzie większośc mojego stada
czyli ok. 6 szczurów, dzieciaki planowane się pewnie nie załapią na młodzież
Nakota - Pon Lut 01, 2010 18:02
Jeśli nie wyskoczy mi nic nieplanowanego w szkole to będę. Pewnie zabiorę wszystkie rasiaki i być może też moje kundelki - czyli albo cztery albo sześć.
runa - Pon Lut 01, 2010 18:04
ja kliknęłam jako widz...
LunacyFringe - Pon Lut 01, 2010 18:24
Przyjadę, z 2 samcami, o ile Renuś mnie wybierze jako domek i nic mi nie wypadnie
L. - Pon Lut 01, 2010 18:35
wszystko zależy od szkoły.
około 5 samic.
karola - Pon Lut 01, 2010 18:48
Klik w "przyjadę jako widz" We Wrocławiu nie przyznałam się, że ja to ja- teraz przyjadę z transparentem I można do mnie doliczyć Adriana, pewnie go przekonam żeby dołączył.
Oli - Pon Lut 01, 2010 19:00
bardzo możliwe, że przyjadę. z samcami, ale liczby nie podam, bo nie wiem w jakim stanie będą panowie i kogo będę zabierać, bo na pewno nie wszystkich. to dość daleki termin na deklaracje co do ilości (tak na oko to pewnie z 5-6, może więcej).
babli - Pon Lut 01, 2010 20:53
Off-Topic: | Głosowałam, byłam przekonana, że napisałam |
Ja się deklaruję na 100% jako widz i na jakieś 70% jako wystawca, z dwoma kundelkowymi samiczkami.
maris - Pon Lut 01, 2010 21:29
Widz
madzook - Pon Lut 01, 2010 22:41
Pojawię się z 1 samczym rasiakiem
babyduck - Wto Lut 02, 2010 13:48
Na 75% przyjadę jako wystawca z dwoma samcami.
baradwys - Wto Lut 02, 2010 14:23
na 100% 3 samców (a jak dobrze pójdzie to 5 samców i 2 samiczki )
Devona - Wto Lut 02, 2010 14:33
Zaznaczyłam bardzo możliwe, że przyjadę. Zabrałabym na pewno jedną rodowodową samiczkę i kundelka (dziewczynkę lub kastrata). Jeśli miałabym nocleg u kogoś zaszczurzonego, a nie np. w hotelu czy schronisku, to mogłabym wziąć więcej kundelków, przy czym nie wiem, jakiej płci. Chętnie wzięłabym chłopców, ale trudno mi powiedzieć, w jakiej będą kondycji.
Ogólnie - jeśli uda mi się przyjechać, to na pewno wezmę dwa szczurki, opcjonalnie więcej sztuk.
|
|
|