Wystawy szczurów rodowodowych - IX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w TORUNIU
L. - Pon Sty 18, 2010 11:39 Temat postu: IX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w TORUNIU Padła propozycja zorganizowania wystawy szczurów rasowych 27-28 marca w Toruniu.
Dostaliśmy propozycję od tamtejszego kociego klubu, ponieważ już będą świnki z których są zadowoleni, a osoba współorganizująca wystawę bardzo lubi szczury i o nas pomyślała.
Czy ktoś jest chętny przyjechać jako wystawca ?
Opcje możliwe w ankiecie
tak - 100% (pewności)
prawdopodobnie tak - 70%
może - 50%
raczej nie - poniżej 50%
Bo to, że ktoś jest chętny przyjechać na imprezkę to bardzo miło i zapraszamy!
Jednak wystawa jest zależna od ilości wystawców.
Badoha - Pon Sty 18, 2010 12:17
a jak w Toruniu z noclegiem? i gdzie wystawa się odbedzie?
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 12:19
Ja chcę do Marty (zywym_trudniej)
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 12:23
Ja jestem bardzo za Toruniem i mogę przyjechac ze szczurami, jeśli ich ilość ma być wyznacznikiem zaistnienia wystawy.
Roth - Pon Sty 18, 2010 12:25
Ja też bardzo za Na pewno przywiozłabym ze sobą przynajmniej 4 szczury
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 12:27
Może bym jechała z Renowym to bym wzięła i samcoli i samiczki
Roth - Pon Sty 18, 2010 12:28
Ren, weź Inline'a Masz nagrodę ulubieńca publiczności w kieszeni
gratis - Pon Sty 18, 2010 12:31
No ja za, o ile sie odrobię po tej wystawie, będzie cieplej i sytuacja finansowa nam sie nie pogorszy
EpKee - Pon Sty 18, 2010 12:31
Możliwe, że tym razem się uda
madzial13 - Pon Sty 18, 2010 12:34
My bylibyśmy na bank, bo po pierwsze: do marca można się za Wami stęsknić, po drugie: pogoda będzie bardziej sprzyjająca, po trzecie: Toruń to piękne miasto jest; po czwarte: finanse się podreperują do tego czasu,
Podsumowując - boski pomysł
babyduck - Pon Sty 18, 2010 12:40
Jeśli moje paskudy zdążą podrosnąć, to przyjechałabym jako wystawca.
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 12:42
madzial13, a po piate to co? Pierooogiii!
gratis - Pon Sty 18, 2010 12:44
będzie chciał ktoś gratisa na podłogę w razie czego?
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 12:46
I Renioła też?
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 12:50
heh, to może i my byśmy się wreszcie wybrali - bo aż wstyd, żem zaszczurzona tyle lat a do tej pory ciągle mi coś nie po drodze pochwalić się ogonami przy szerszej publiczności
mogłabym wystawić na pewno Reeboka i Anemona. i tu pytanie do obeznanych w temacie - czy szczur straci dużo punktów przy ocenie jeśli ma urąbany kawałeczek ucha? bo Geralta też bym chętnie wzięła, ale on w czasie którejś jatki z Quelle został dziabnięty niefortunnie i mu został rozerwany fragmencik na pamiątkę... a ogólnie chłopak piękny jest. Imbir nie ma połowy ogona, ale też jest fajny i ładny, ogon stracił w wyniku urazu mechanicznego w dzieciństwie... ej, nie możecie zrobić jakiejś konkurencji dla takich szczurzych kalek?
i jak to jest z kastratami? mają wstęp, czy niet? są normalnie oceniani? jeśli nie ma przeciwwskazań, to wzięłabym może do towarzystwa Firmina, by wzmocnić grupę kundli bo on jest mega
|
|
|