Ogonowy offtopic - Szczur - Jonathan Burt
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 17:39 Temat postu: Szczur - Jonathan Burt buszując dziś popołudniu w mojej najulubieńszej i najukochańszej księgarni, znalazłam tę oto!
Szczur - Jonathan Burt
http://arsenal.com.pl/ind...&kat3=&p=018914
polecam, bardzo ciekawa i fajna książka, dużo zdjęć i rycin. pozycja warta nabycia dla każdego szczuromaniaka
runa - Czw Cze 18, 2009 18:16
jes ofkors i jest nawet na naszym spsowym bazarku na dogomanii
Cytat: | Jonathan Burt przedstawia nam fascynującą opowieść:
- o historii związków między szczurem i człowiekiem począwszy od pierwszych odkryć
archeologicznych aż po dzień dzisiejszy,
- o roli jaką szczur odgrywa w nauce i sztuce, religii i mitologii,folklorze i społeczeństwie,
medycynie i psychonanalizie.
To wspaniale przystosowujące się płodne i inteligentne stworzenie jest nienawidzone
niemal przez wszystkich,istnieją jednak kultury,które je czczą,wynoszą do pozycji bóstwa,
a także grupy fanów hodujących szczury i traktujących je jak członków rodziny. |
Niamey - Czw Cze 18, 2009 19:11
Mam i czytałam, też polecam, jest nawet przepis na szczura No i to universitas wydaje, czyli raczej rzetelne
L. - Czw Cze 18, 2009 19:12
runa, a za ile? bo ja potrzebuje takiej! bardzo mi się może przydać.
runa - Czw Cze 18, 2009 19:15
L., na bazarku stoi narazie za 10 zł - jest to oferta tutejszej forumowiczki
L. - Czw Cze 18, 2009 19:23
Off-Topic: | runa, bo ja nigdy nie brałam udziału w takim bazarku.
ma on jakiś termin trwania, jakoś sie produkt licytuje? czy jest jedna cena, hm? |
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 19:26
jakby ktoś nie wylicytował na bazarku, to polecam zakup w Arsenale - mają naprawdę śmieszne ceny, ja tam wydaję fortunę, no bo dzisiaj jak wpadłam z moją kartą rabatową stałego klienta (-10%) to za 11 książek zapłaciłam 70zł
Arsenał prowadzi również sprzedaż wysyłkową
runa - Czw Cze 18, 2009 19:30
Off-Topic: | bazarek trwa do 30 czerwca, wygrywa najwyższa oferta.
zdaje się,że w dziale "akcje,zbiórki charytatywne" założyłam wątek bazarków które sps prowadzi od czasu do czasu na dogomanii, aktualne są zawsze w pierwszym poście.
ogółem zasady są takie same jak w bazarkach które prowadziła tutaj Devona. |
Karena - Pon Mar 26, 2012 12:26
W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.
|
|
|