Wystawy szczurów rodowodowych - WYSTAWA SZCZURÓW RASOWYCH - ŁÓDŹ!!
sachma - Wto Mar 31, 2009 17:08 Temat postu: WYSTAWA SZCZURÓW RASOWYCH - ŁÓDŹ!! Wystawa będzie miała miejsce na targach PET FAIR, które odbywają się w dniach 8 – 10 maja.
Ponieważ już musimy zadeklarować ilość potrzebnych stołów proszę o wstępną deklaracje do CZWARTKU 02.04.2009 do godziny 22:00!
liczba miejsc będzie OGRANICZONA!
opłaty jak za każdą inna wystawę, regulamin jak na każdej innej wystawie.
Jeśli ktoś nie jest pewny czy pojedzie czy nie, niech się i tak zgłosi - miejsca będą obliczane w czwartek, gdyż w piątek musimy dać ostateczną odpowiedz.
Informacje wstępne (liczba szczurów i wystawców [jak ktoś bierze chłopaka MUSI mnie o tym poinformować ! bo będą też zamawiane krzesła dla każdego wystawcy!!] ) proszę wysyłać na mojego majla - valhallarattery@yahoo.com
Anonymous - Wto Mar 31, 2009 17:38
Ja będę, jeśli Azi będzie i na odwrót, więc będę. Szczurów ze względów wiadomych nie zabieram.
Azi - Wto Mar 31, 2009 17:41
Ja rzecz jasna będę - z Bają i Dafne z mojej strony, jako przedstawicieli stada, jak ktoś z Wrocka nie będzie mógł jechać, a da transporter, to mogę i jego szczura zabrać łącznie z upoważnieniem - pierwszeństwo mają moje wnuki
sachma - Wto Mar 31, 2009 17:43
ja będę z 6 albo 7
[ Dodano: Wto Mar 31, 2009 18:57 ]
a ja mam jeszcze pytanie do łodzian... tani i dobry hotel znacie?
[ Dodano: Wto Mar 31, 2009 19:20 ]
Zgłoszenia proszę przesłać do dnia 08.04.2009!!
zgłoszenie do pobrania tu : http://www.shsrp.yoyo.pl/zgloszenie.doc
zaświadczenie wet do pobrania tu : http://www.shsrp.yoyo.pl/zaswiadczeniewet.doc
Anonymous - Wto Mar 31, 2009 18:35
ooo, no prosze, to tym razem ja na milion procent, do mojego starego miasta to mus
co do hotelu, ciężko mi polecić, ale dawniej mozna sie było za grosze wbić do bursy przy ul. drewnowskiej - tylko nie wiem, czy da rade jesli ktoś bedzie ze zwierzakami.
L. - Wto Mar 31, 2009 19:07
ja jadę na bank z 4 laskami tak bankowo
fajnie by było ulokować się w jakimś jednym hotelu byłoby imprezowo
Alexis - Wto Mar 31, 2009 20:01
Off-Topic: | mataforgana, to jeszcze starą szkołę odwiedź |
jakby coś, to ja Wam przy organizacji chętnie pomogę. Co do wystawiania... chyba grubiutka kapturka i brudna albinoska nie są za ciekawe
kateratina - Wto Mar 31, 2009 20:12
ja chcem, ja! piszę się na to wszystkimi dostępnymi ręcyma. ;p chętnie was wszystkie zobaczę.
Azi - Wto Mar 31, 2009 20:22
Alexis, kapturkę na bieżnię, albinoskę wykąp i jazda na wystawę
Oli - Wto Mar 31, 2009 21:54
Ja się piszę z 5, mam własne fauna jak coś. No i chłopaka zabieram zapewne.
jullcia_ - Wto Mar 31, 2009 21:57
Off-Topic: | Jeżeli będzie taka możliwość zróbcie mnóstwo zdjęć .. no i może jakiś filmik?
<prosi> .. mnie niestety nie będzie, ale już wiem, że wystawa będzie udana. |
Niamey - Wto Mar 31, 2009 23:12
Off-Topic: | mataforgana, a do którego liceum chodziłaś? |
sachma - Wto Mar 31, 2009 23:18
Ok, na razie mam 8 szczurów zgłoszonych już nie wstępnie ale na poważnie.
edit/
szczurów już 13.
na 100% będzie kategoria samce uszy standard i samce i samice sierść standard.
brakuje 1 samicy do samic uszy standard, brakuje 2 samców i 2 samic do kategorii uszy dumbo samce/samice, brak jednego samca do kat samce sierść velveteen i 2 samców do kat samce sierść rex
fuzzów na razie brak
babyduck - Śro Kwi 01, 2009 09:44
Czy wystawa będzie trwała tyle, ile targi? Tj. 3 dni obecności obowiązkowej? Jakie godziny?
Nakasha - Śro Kwi 01, 2009 10:12
Ja się zgłaszam z 7
W diunie - Aya, Miyu, Lina (standardowe standardy), Sepi, Sun (dumbusie); Aya i Lina w kat. M
W faunaboxie - Sky (standard rex) i Gyori (dumbo standard)
|
|
|