Mioty adoptowane - [Miot] Nasze maleństwa...
Devona - Czw Sie 21, 2008 23:36 Temat postu: [Miot] Nasze maleństwa... Nasze 11 dodatkowych powodów do szczęścia wybrało sobie magiczną datę narodzin, 08.08.2008 r. Maluszki nie były planowane, ale chciałam się pochwalić, bo są piękne i urocze, a w dodatku wspaniale się rozwijają. Niektóre szukają nowych domów. Więcej informacji w tym miejscu:
http://forum.szczury.biz/...der=asc&start=0
P.S. Dołączam zdjęcie z dnia 10. sierpnia .
persefona4 - Czw Sie 21, 2008 23:46
Pięknoty małe, wiecznie wiercące sie fasolki
nezu - Pon Sie 25, 2008 23:33
Data narodzin tych maluchów mnie rozbraja.
Są o dzień starsze od mojego miotu S, cichutko liczyłam że Oliw zrobi mi miłą niespodziankę i urodzi w ten piękny dzień, ale ona zawsze miała inne zdanie w każdej kwestii.
Cudne różowe kluchy
Bema - Pon Sie 25, 2008 23:54
fajne kluchy, Rodzice też, a ta mamuśka Fajne dzieciaki wam się trafiły I zawsze jesteś bogatsza o nowe doświadczenie Oby tylko samce, których większość znalazły fajne chatki, bo ostatnio "rubryka oddam" jest pełna ogłoszeń... No tak babyboom, nie tylko wśród szczurów, sama coś o tym wiem
Devona - Wto Sie 26, 2008 11:23
nezu napisał/a: | Data narodzin tych maluchów mnie rozbraja. |
Ponadto mamy rok Szczura .
nezu napisał/a: | Są o dzień starsze od mojego miotu S, cichutko liczyłam że Oliw zrobi mi miłą niespodziankę i urodzi w ten piękny dzień, ale ona zawsze miała inne zdanie w każdej kwestii. |
Czytałam o dramatycznym porodzie Twojej szczurci . U nas na szczęście nie było żadnych komplikacji, nawet nie zarejestrowałam momentu porodu. Jednego dnia małych nie było, następnego z samego rana stwierdziłam, że Iwetka raczej nie jest w ciąży i tylko niepotrzebnie ją pasiemy, a kilka godzin później usłyszałam słodkie piski .
nezu napisał/a: | Cudne różowe kluchy |
Teraz już nie są różowe, ale nadal cudne .
Bema napisał/a: | Oby tylko samce, których większość znalazły fajne chatki, bo ostatnio "rubryka oddam" jest pełna ogłoszeń... |
Też mam taką nadzieję, ale one są takie cudne, że na pewno ktoś się zakocha .
PALATINA - Wto Sie 26, 2008 11:34
nezu napisał/a: | Data narodzin tych maluchów mnie rozbraja. |
Mnie też , choć 08.08.08 umarł Gucio mojej siostry...
Pacyfka - Wto Sie 26, 2008 12:16
Off-Topic: | moi znajomi wzięli ślub 08.08.08 |
Anonymous - Wto Sie 26, 2008 19:52
dobraaa, dzie te foty kluchów???
Devona - Wto Sie 26, 2008 20:11
Nie zrobiłam dzisiaj, bo maluchy spały całe popołudnie, a mamy do dyspozycji aparat, który przy słabym świetle robi nieciekawe zdjęcia. Rano je obfotografuje, obiecuje .
helen.ch - Śro Wrz 03, 2008 19:20
Minął kolejny tydzień, dawać mi tu foty szkrabów nowe
Devona - Pon Wrz 08, 2008 00:11
Oto zdjęcia z 27. sierpnia, nie mam dobrych późniejszych, bo się kluski zrobiły strasznie ruchliwe, ponadto aparatu teraz nie mam. Po środzie zrobię nowe.
[ Dodano: Pon Wrz 29, 2008 21:20 ]
Udało mi się troszkę poukładać zdjęcia maluchów, można zerknąć:
poczatki
male_kapturki
mali_wlochacze
Kochane maleństwa wyglądają już zupełnie inaczej rzecz jasna .
Kluska - Pon Mar 26, 2012 10:38
W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.
|
|
|