Herbal Pets - Zadowolona z oferty gratisowej Herbal Pets !
Monica_18 - Sob Wrz 01, 2007 13:27 Temat postu: Zadowolona z oferty gratisowej Herbal Pets ! Jestem bardzo zadowolona , ponieważ znalazłam na internecie sklep , w którym jest pełny asortyment Herbal Pets , kupiłam w nim to co chciałam i dziś po otrzymaniu paczki byłam bardzo mile zaskoczona , ponieważ znalazłam w niej po pierwsze wspaniale poskładane towary jak i właśnie dużą torbę a4 w której były wszystkie nie zakupione przeze mnie produkty Herbal pets w malutkich gratisowych woreczkach opisane wraz z ulotkami i książkami pokarmów dla szczurków ( różnych firm) ! Jestem bardzo miło zaskoczona sklepem , a tym bardziej Gratisami stworzonymi przez Herbal Pets , aby można było wypróbować przysmaki zanim się je zakupi !:)
falka - Sob Wrz 01, 2007 13:38
Monica_18, możesz pochwalić ten sklep w tym temacie: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=1554
LunacyFringe - Sob Wrz 01, 2007 13:50
A co to właściwie za sklep ?
helen.ch - Sob Wrz 01, 2007 14:22
Ja dostałam takiego gratisa od planeta-zoo.pl
Monica_18 - Sob Wrz 01, 2007 14:25
To w takim razie już chwale
Nisia - Wto Wrz 04, 2007 09:05
helen.ch napisał/a: | Ja dostałam takiego gratisa od planeta-zoo.pl |
Ja też
Śliwa - Sob Wrz 22, 2007 22:03
tak...słowo Gratis...Klienci kochają najbardziej - ech... czego sie nie robi dla Klientów, żeby byli zadowoleni
LunacyFringe - Nie Wrz 23, 2007 10:10
Chociaż tych gratisów trochę jak kot napłakał
Ale zawsze coś
Anonymous - Nie Wrz 23, 2007 10:38
Taak najlepszy gratis to suszona marchewka w ilości sztuk 1 plasterek xP
Śliwa - Śro Wrz 26, 2007 20:55
Gratis - jest po to, żeby Klient zobaczył jak wygląda produkt
Oli - Śro Wrz 26, 2007 21:09
Tez dostalam bardzo ladna paczuszke z planety-zoo. Szkoda, ze z gratisow moge sobie wiekszosc darowac (jedynie mozliwe zainteresowanie moga wywolac kwiaty), bo reszty moje smrody nie lubia (galazki, szparagi, marchewka). Jednak mam przyjaciolke posiadajaca krolika, wiec moze on sie skusi.
Po przeczytaniu broszur, zwlaszcza versele-laga, bardzo mile jestem zaskoczona rozwojem przemyslu przygotowania i produkcji karm dla gryzoni i zajeczakow. Widac, ze powoli zmierza to do traktowania tych zwierzat na rowni z psami/kotami i przejmowania sie ich potzrebami zywieniowymi.
|
|
|