Mioty urodzone - rok 2015 - Miot P Rotta Taivas
Nakota - Czw Lis 26, 2015 12:41 Temat postu: Miot P Rotta Taivas Przedwczoraj, tj. 24.11.2015 r., w godzinach wczesnopopołudniowych na świat przyszedł miot P!
Rodzicami zostali:
DAYLIGHT DĄBROWSKA from Szczurownia - dumbo, rex, russian dove, self
Wszędzie jej pełno. Biega, skacze, bryka, a wręcz fruwa po klatce. Kocha swoje stado, ale również człowieka - na zawołanie przylatuje w ciągu trzech sekund. Stale w centrum uwagi, stale w ruchu. Uwielbia być miziana, ale z racji "fruwania" raczej przelatuje człowiekowi przez ręce co kilka chwil Przyjechała z Ukrainy.
oraz
PARYMEL Beris - standard, standard, russian blue, self
Duży, spokojny, ułożony samiec. Niekonfliktowy, ale nie jest to szczur dający sobie dmuchać w kaszę. Bardzo lubi człowieka, przybiega na zawołanie i chce żeby go miziać. Lubujący się w eksploracji terenu i jedzeniu, uwielbiający spanie ze swoimi kolegami. Został już ojcem miotu S2 of Zirrael. Przyjechał z Czech.
Wszystkie maluszki otrzymają rodowody czeskiego związku hodowców szczurów rodowodowych Zakladni Organizace chovatelů morčat a jiných drobných hlodavců, gdzie zarejestrowana jest hodowla.
zirrael - Czw Lis 26, 2015 12:59
Gratulacje Dassem jest bardzo dumnym wujciem
Nakota - Pią Lis 27, 2015 20:08
zirrael, dziękujemy! A dumnemu wujciowi przekazujemy głaski!
Robaczki dzielnie rosną, powoli nabierają pigmentu, a dzisiaj odkleiły im się uszka
Łosoś - Pią Lis 27, 2015 22:51
Ja też raz jeszcze gratuluję! Niech żelki rosną zdrowo
malucia1982 - Nie Lis 29, 2015 18:34
Raz jeszcze gratulujemy, słodziaki, aż palce gryzę-a Wrocław tylko 30km....
Nakota - Nie Lis 29, 2015 19:38
Łosoś, malucia1982, bardzo dziękujemy!
Mamy 5 chłopców (4 rexy i 1 standard) oraz 7 dziewczynek (3 rexy i 4 standardy)
Łosoś - Nie Lis 29, 2015 20:19
Duuuużo dziewczynek lepszych wieści Nakota nie mogłaś przynieść na zakończenie weekendu!
Slabonska - Nie Lis 29, 2015 21:16
Wyrosną z nich na pewno piękne szczurki
Mucha321 - Wto Gru 01, 2015 20:47
Czekamy!!!!!
Nakota - Śro Gru 02, 2015 14:46
Wybaczcie chwilowy zastój, ale ostatnio mam taki nawał zajęć, że już nie wiem w co ręce włożyć... a tona papierzysk do nauki tylko rośnie...
Ale nie przedłużając... najnowsze, dzisiejsze fotki, dosłownie sprzed chwili
Dziewojki:
Chłopcy:
Wszyscy razem:
Jasne dzieci:
Ciemne dzieci:
Łosoś - Śro Gru 02, 2015 14:54
Zdążyłam wejść do domu, usiąść przy komputerze, a tu niespodzianka! Kupka słodyczy
Pięknie rosną, dzięki Nakota
SzczurLOVE - Śro Gru 02, 2015 15:25
Cudne niech juz oczka otwierają bo się doczekać nie mogę
ema0505 - Śro Gru 02, 2015 16:53
Matko i córko jakie piękne kolory! Jak to dobrze, że mam pozwolenie na tylko jednego łysego szczura, bo inaczej mnie z domu wyrzucą. Ale kradłabym wszystkie
Nakota - Czw Gru 03, 2015 20:55
Dziękujemy, dziękujemy, bardzo się cieszę, że maluszki się podobają
Obecnie maluchy już zaczynają mnie przyprawiać o lekki ból głowy w sprawie kolorów, ale poza tym są cudownie duże i tłuściutkie
wilcza - Sob Gru 05, 2015 19:52
Nie wiem czy to nie za wcześnie, ale wiadoo czy się tutaj jakieś dumbosze trafiły? Bo aktualnie jestem w trakcie poszukiwań dumbo rexów albo innych puchatków.
|
|
|