Klatki i wyposażenie - Szukam zabawek do klatki
Jesienna - Pią Lis 20, 2015 11:02 Temat postu: Szukam zabawek do klatki Witam,
tak brzydko zaczynam od tego tematu (chociaż już kiedyś miałam konto na tym forum ale nie pamiętam nicku ). Niedawno dorobiłam się upragnionej od 10 lat pary szczurków, ale.. Mamy bardzo nudną klatkę. Tak więc szukam sprawdzonej osoby/firmy u której możemy się zaopatrzyć w tunele czy zabawki. Obecnie nasza klateczka skromnie posiada hamaczek, domek i trzy pięterka. Także przydałoby się ją nieco urozmaicić.
aniucha0711 - Pią Lis 20, 2015 21:25
Gratulacje parki upragnionych szczurków!
Tunele jak i zabawki najlepiej kupić używane z bazarku, od osób, które pozbywają się takich rzeczy o tutaj trzeba szukać: bazarek/szukam/sprzedam. Mi się udało kupić domki plastikowe, duże jak dla królika, tarasy kolorowe oraz rury podwieszane. Ach! i sputniki! Nawet te z wyłamanymi haczykami wieszam na opaski uciskowe do kabli i wiszą
Jeśli chcesz nówki, to polecam allegro, tam znajdziesz mnóstwo rzeczy ( chociaż rzeczy z bazarków innych użytkowników są nieraz jak nówki! ), jest jeszczezooplus.pl tak kupuję sputniki, ( domek stojący i wiszący 2w1 ) gdy moje paskudy zniszczą stare.
Jeśli chcesz polarowe lub bawełniane domki, hamaczki, i pluszowe zabawki z otworem dla szczurków to w dziale hamaczki znajdziesz dużo osób które robią takie cuda. Są naprawdę fantastyczne!
Moje dupki traktują ręcznik jako zabawkę. Robią w nim dziury, na zawody, który zrobi większą Więc zależy co rozumiesz pod pojęciem "zabawki"
monijjca - Śro Gru 02, 2015 21:17
Polecam jeszcze hipcio.sklep.pl jak dla mnie większy wybór niż na zooplusie i niektóre rzeczy wychodzą taniej Na facebooku jest dużo osób szyjących mebelki, zajrzyj na grupę "szczury"
Generalnie fajną zabawką jest sznurek dla psa, taki "szarpak" ja to zawieszam w klatce żeby się wspinały po tym
|
|
|