Planowane mioty - Planowany miot L2 Zirrael Rattery
zirrael - Sob Lut 21, 2015 17:33 Temat postu: Planowany miot L2 Zirrael Rattery
Ojcem miotu zostanie Rapalje's Jaap - standard, teddyrex wheaten pale burmese self ur. 18.06.2014 r. Jaap to bardzo duży i pluszowy miś, który lubi udawać chomika. Przeuroczy i mięciutki choć nie daje sobie w kaszę dmuchać. Bardzo lubi drapanie w policzki i przytulanie na rękach. Natomiast w klatce i na wybiegu udaje twardziela, dopiero na rękach sią rozmaśla. Pochodzi z Holandii.
Matką miotu zostanie Extasy of Zirrael - dumbo, standard sable burmese self ur. 11.09.2014 r. Extasy to bardzo energiczne i rezolutne dziewczę. Bardzo lubi zarówno swoje starsze ciocie jak i koleżanki w zbliżonym wieku. Uwielbia wylegiwać sie na górnym tarasie towera z plusów, tylko czasem zejdzie na hamak czy schowa się w domku. Człowieka lubi i docenia wyłącznie wtedy kiedy sama ma na to ochotę, no i uwielbia mojego kota Ptysia - pewnie od niego przejęła swoje podejście. Urodzona w Hodowli.
w miocie spodziewam się maluchów:
sierść: standard, teddyrex, rex, velveteen
uszy: standard, dumbo
kolory: burmese, sable burmese, pale burmese, pale sable burmese w kolorach black, agouti (wheaten), russian blue
znaczenia: self
Wszystkie maluszki otrzymają rodowody czeskiego związku hodowców szczurów rodowodowych Zakladni Organizace chovatelů morčat a jiných drobných hlodavců, gdzie zarejestrowana jest moja hodowla.
warunki aby zostać opiekunem szczura z mojej hodowli opisane są >>TU<<
cena maluszków z tego miotu uzależniona będzie od koloru i znaczeń i mieścić się będzie w przedziale 80 - 100 pln
Od razu uprzedzam, że kolejka na liście oczekujących na ten miot jest długa i szanse że ktoś z poza niej się załapie są minimalne.
w razie pytań zapraszam na maila zirraelrattery@gmail.com
oxxy - Nie Lut 22, 2015 21:55
dumbo, teddyrex, sable burmese. Zablokujcie dla mnie ten temat, bo jeszcze wyślę zgłoszenie, a już nie mogę więcej!
limomanka - Nie Lut 22, 2015 22:31
oxxy, możesz sobie sama dodać do ignorowanych
oxxy - Nie Lut 22, 2015 22:53
Off-Topic: | limomanka napisał/a: | oxxy, możesz sobie sama dodać do ignorowanych |
Jakbym to ja jeszcze potrafiła zrobić to z własnej, nieprzymuszonej woli. |
zirrael - Pon Lut 23, 2015 10:54
oxxy, nawet jeśli mi połowa osób z listy oczekujących zrezygnuje to i tak marne szanse że coś wolnego zostanie.
oxxy - Pon Lut 23, 2015 12:30
zirrael, ufff.
Morgana551 - Pon Lut 23, 2015 12:34
Czekam! Mam nadzieję, że uda mi się dostać malucha
sofor - Pon Lut 23, 2015 14:07
Czekam na
sierść: teddyrex
uszy: dumbo
kolor: russian blue
Błagam !!!
zirrael - Śro Mar 04, 2015 22:37
zapraszam http://forum.szczury.biz/...p=996004#996004