Planowane mioty - Planowany miot I2 SunRat's
heniok - Pon Sty 14, 2013 09:06 Temat postu: Planowany miot I2 SunRat's Planowany miot I2 SunRat’s
Rodzicami zostaną :
DORIS SunRat’s – dumbo, standard, chocolate, self – po rodzicach Wicia SR x AXL Ze Svahu
HURAGAN of NippyLand - dumbo, standard, diluted cinnamon pearl, capped, spotted – po rodzicach ABSTINENCE of NippyLand x VELVET van Rattenburg
photo by maris
photo by pszczółka
W miocie spodziewamy się :
Uszy: DUMBO
Sierść: STANDARD
Barwa: BLACK, AGOUTI, CINNAMON, MINK PEARL, CINNAMON PEARL, PEARL
Znaczenia: SELF, BERSHIRE, VARIEBERK, CAPPED, BAREBACK
Doris to mała pchła, szybsza od światła, po mamie odziedziczyła charakter i mimo że ma 5 miesięcy to uwielbia się miziać, nie gardzi też wybiegiem. Jest szczupłą, raczej małą samicą. Na ostatnią wystawę była za młoda, ale jej mama zdobyła 1 miejsce za uszy standard, nagrodę od 2 sędziego za charakter i nominację do championatu.
O charakterze Huragana napisze pszczółka u której mieszka, ja tylko napiszę że na wystawie warszawskiej otrzymał I miejsce za uszy dumbo, II miejsce za sierść standard i znaczenie, nominację do championatu, oraz tytuł Best In Show Samców.
Po takich rodzicach maluchy powinny być idealne zarówno z charakteru jak i wyglądu.
Rodowód :
Krycie planujemy na początku lutego w Poznaniu, miot urodzi się w Warszawie.
Wszystkich zainteresowanych maluchami z tego miotu proszę o wypełnienie ankiety KLIK i przesłanie na naszego maila: sunrats@wp.pl, lub wypełnienie ankiety na naszej stronie www.sunrats.pl
pszczoła - Pon Sty 14, 2013 10:18
To ja dodam, że przyszły tatuś jest miśkiem - plastelinką Ma bardzo ciekawy charakter. W stosunku do człowieka bardzo uległy, chodząca lizawka i przytulak. Spokojny, na świat patrzy z góry, nie w głowie mu wygłupy... Choć czasem lubi podszczypywać i zaczepiać kolegów do gonitwy Ma piękne oczka i jest ślicznie znaczony.
babyduck - Pon Sty 14, 2013 10:46
Następny piękny miocik... idę się powiesić.
heniok - Pon Sty 14, 2013 11:08
babyduck napisał/a: | idę się powiesić | Nie rób tego, lepiej pomyśl nad małym stadkiem 2-3 sztuk
quagmire - Pon Sty 14, 2013 11:32
A ja chciałam tylko powiedzieć, że I to bardzo dobra literka jest
AngelsDream - Pon Sty 14, 2013 11:42
quagmire, ba, zwłaszcza, jeśli łapki macza w tym Huragan i siostra Dyni!
Karena - Pon Sty 14, 2013 11:54
O raaany maluchy Huragankowe..
Jak dobrze, że ostrzę zęby na rexy bo bym porwała wszystkie
Kami - Pon Sty 14, 2013 14:16
Huragankowe dzieci.
A Doris ma przepiękny kolor.
Ech, tyle fajnych miotów - szkoda, że się nie doszczurzam.
Kciukam za ciapki dla pszczółki.
pszczoła - Pon Sty 14, 2013 14:20
quagmire napisał/a: | A ja chciałam tylko powiedzieć, że I to bardzo dobra literka jest |
na pewno ale jak zawsze na złość, nie mam pomysłu na imię
Pyl - Pon Sty 14, 2013 16:27
pszczółka, ItuRagan?
AngelsDream - Pon Sty 14, 2013 17:39
pszczółka, służę arsenałem imion, ale będą mocno w moim stylu.
aneczka1-13 - Pon Sty 14, 2013 20:42
Cinamon pearl a ja zawsze o nim marzylam a nie moge
monika123 - Wto Sty 15, 2013 21:25
a może wyślę jednak ankietę???
wuwuna - Wto Sty 15, 2013 23:21
monika123 napisał/a: | a może wyślę jednak ankietę??? | Ślij.
Ja uwielbiam tych rodziców. A tatę wielbię. I jestem dumna, że to właśnie go wybrałam.
heniok - Czw Sty 17, 2013 16:24
W dniu dzisiejszym odpisałem na wszystkie @ jakie do nas dotarły, jeśli ktoś nie dostał odpowiedzi a jest zainteresowany maluchami to prosimy o ponowmy kontakt.
|
|
|