Planowane mioty - Planowany miot D Rotta Taivas
Nakota - Nie Sie 05, 2012 20:54 Temat postu: Planowany miot D Rotta Taivas Czesko-słowacka hodowla Rotta Taivas ma przyjemność ogłosić planowany miot D!
Rodzicami zostaną:
Matka: Butterfly's GINA (dumbo, standard, black, irish)
Gina to duża panienka, która wielbi człowieka. Kiedy się zagubi lub przestraszy to natychmiast biegnie do człowieka, żeby ją obronił. Lubi spędzać czas na mizianiu i jedzeniu. Zawsze trzyma się z siostrą Gintamą i wszystko robią razem, są ze sobą bardzo zżyte.
oraz
Ojciec: LABIRYNT of Algernon (dumbo, standard, himalayan russian blue point, husky)
Duża, okrągła, biała kulka śniegu Labirynt jest spokojnym i uległym samcem, odkąd tylko do mnie przyjechał. Uwielbia mizianie i drapanie za uchem, natomiast w klatce jest idealnym wujkiem dla wszystkich nowych dzieciaków.
Na wystawie w Úvalno uzyskał notę 91,5/100 pkt i zajął III miejsce w kategorii "Najlepszy samiec uszy dumbo".
RODOWÓD
Z tego kojarzenia spodziewamy się maluszków w odmianach:
Uszy: dumbo
Sierść: standard, minimalna szansa na fuzz
Kolory: black, russian blue, himalayan/siamese, burmese
Znaczenia: self, irish, berkshire, husky
Nie przyjmujemy rezerwacji na odmianę fuzz, ponieważ szanse na jej urodzenie są naprawdę bardzo niewielkie!
U mamy Giny niedługo po odchowaniu miotu pojawił się łagodny guz gruczołu mlekowego. W związku z tym miot dojdzie do skutku pod warunkiem, że zarówno Gina, jak i jej linia, będą zdrowe do czasu krycia.
Krycie planujemy w połowie września. Miot będzie miał status VP ze względu na niestandardowe znaczenie ojca.
Aby zapisać się na ten miot należy przede wszystkim zapoznać się z działem warunki rezerwacji, a następnie wysłać wypełnioną ankietę na adres rottataivasrattery@yahoo.com
Anonymous - Sob Sie 18, 2012 23:24
Gina juz po stresie wystawowym, teraz niech sie dziewczyna relaksuje i ekhm, szykuje na przyjemnosci:)
Ma rodzic cudo
Nakota - Pon Sie 20, 2012 14:25
szeol74, Gina przyjęła do wiadomości, ale nie wiem czy zapadło jej to w pamięć
Przedwczoraj Gina wraz z siostrą były na wystawie. Gina została całkiem nieźle oceniona, ponieważ dostała notę 80/100 pkt. W związku z tym, jeśli wszystko będzie w porządku, to krycie rozpoczniemy po 09.09
quagmire - Pon Sie 20, 2012 14:32
Gina jak Gina , ale tatuś jest prześliczny
unicorn - Pon Sie 20, 2012 15:06
Labirynt ma przekochane te ucha.
LaLuna - Pon Sie 20, 2012 20:14
Gina swoimi oczkami podbiła moje serce
mmarcioszka - Pon Sie 20, 2012 21:41
Burmki
Nakota - Wto Sie 21, 2012 21:16
quagmire, dzięki
mmarcioszka, unicorn napisał/a: | Labirynt ma przekochane te ucha. |
Prawda? Nigdy nie musiałam prasować żelazkiem
LaLuna napisał/a: | Gina swoimi oczkami podbiła moje serce |
Oby przekazała je swoim dzieciom, a nie paskowany kolor
mmarcioszka, nie płacz, trzeba kciukać, żeby się urodziły
unicorn - Wto Sie 21, 2012 21:29
Nakota napisał/a: |
Oby przekazała je swoim dzieciom, a nie paskowany kolor | sikam
mmarcioszka - Wto Sie 21, 2012 22:11
Nakota, ale ja nie mogę
Nakota - Wto Sie 21, 2012 23:01
mmarcioszka, ale to trzeba kciukać, żeby były, kiedy się już będziesz mogła doszczurzyć
unicorn, już popuszczasz? Ale taka prawda, Czeszki i wuwuna miały niezłą uciechę z mojego paskowatego czarnuszka Nie bez powodu dostała nagrodę dla "Największego Przegrańca" wystawy
LaLuna - Pią Sie 24, 2012 07:24
Nakota napisał/a: | Oby przekazała je swoim dzieciom, a nie paskowany kolor |
Wiesz mi to by wcale nie przeszkadzało, totalnie się na tym nie znam, pewnie jak dla was wybiorę najmniej atrakcyjną szczurzynke, ale ja mam mieć dziecko do miziania i kochania, a nie, niewiadomo jak wystawową pannę
Nakota - Śro Sie 29, 2012 21:38
LaLuna, nawet jeśli będzie nieatrakcyjna wystawowo to i tak będziesz mieć z niej pociechę, bo i mama, i tata to naprawdę wspaniałe szczury
Dzisiaj waga pokazała, że przyszła mama waży 320g, a tata 520g, także mam cichą nadzieję, że maluszki również będą spore.
Krycie rozpoczniemy po 09.09
najeli - Śro Sie 29, 2012 21:59
ja tam mogę mieć paskowane, krzywouszne i w ogóle pokraczne, byle zdrowe i miziaste będę trzymać kciuki za udaną randkę, zwłaszcza, że to prawie na moje urodziny! mam nadzieję, że zrobią mi cudny prezencik!
Nakota - Czw Sie 30, 2012 21:18
Dzięki za kciuki! Może się uda zrobić prezencik, wszystko w łapkach Giny i Labisia
|
|
|