Ogonowy offtopic - Superszczury atakują - artykuł ze Sfory
gurumis - Czw Maj 31, 2012 20:48 Temat postu: Superszczury atakują - artykuł ze Sfory oto co znalazłam na Sforze :
http://www.sfora.pl/Super...e-miasto-a43958
Niamey - Czw Maj 31, 2012 21:03
Matko, jakie nieziemskie bzdury
"brudniejsze od karaluchów i bardziej żarłoczne od myszy" - co za precyzyjny opis!
"Mieszkańców Sydney nękaja dwa gatunki szczurów: "kanałowe" i o wiele groźniejsze "dachowe" tzw. "czarne". - no proszę, ale jestem do tyłu z gatunkami szczurów
O rany, obejrzyjcie TO http://video.news.com.au/...nter-rat-attack
It's them or us!!
Zwróćcie uwagę, jak super jest pokazana mama-szczurzyca w tym filmiku Nie jest dobrze - rozczulają mnie obrazki obliczone na wzbudzenie przestrachu
Lux - Czw Maj 31, 2012 22:26
Oh, Mora, moja czarna Mora, mój "szczurze dachowy"! A ja się zastanawiałam skąd Ci się bierze to wspinanie się na złożoną suszarkę - ciągnie ją do wysokości
adrihnn - Pią Cze 01, 2012 01:55
najlepsze to ujęcie, gdzie stoją jak armia
Ever - Pią Cze 01, 2012 08:20
adrihnn napisał/a: | najlepsze to ujęcie, gdzie stoją jak armia |
O rany, właśnie miałam to napisać.
Jeszcze jakąś mini zbroję się dorobi, miecze z wykałaczek i będzie git.
taivas - Pią Cze 01, 2012 08:22
Masakra, co za idiotyzmy. Ale tak, mi tez podobał się tekst "It's them or us!" Co wybieramy? Ten szczurek co biegnie na początku po stole wygląda jak mój Net
A, no i.... RATuj się, kto może!!!
AngelsDream - Pią Cze 01, 2012 08:30
Temat przesunięty do - moim zdaniem - bardziej odpowiedniego działu. AD
adrihnn - Pią Cze 01, 2012 08:32
kto nigdy nie miał szczura w rękach, ten tworzy takie filmy ja się zakochałam w szczurach w 3. klasie podstawówki i marzyłam aż do teraz o posiadaniu ogonów (moja mama okropnie się ich boi (choć twierdzi, że to nie strach, a obrzydzenie ), zawsze mieliśmy koty itd.), ale jedna z moich sióstr od początku była na nie (mimo, że jej mąż kocha szczury), a jak zaczęłam je przywozić do domu, to się powoli przekonywała i teraz nawet bierze je na ręce także może czas na pro-szczurze filmiki?
gurumis - Pią Cze 01, 2012 11:31
adrihnn napisał/a: | najlepsze to ujęcie, gdzie stoją jak armia |
zgadzam się
alken - Pią Cze 01, 2012 11:45
zapewne chcą ukryć fakt, że świat został opanowany przez wrony. w poniedziałek jedna chciała mnie zabić
a jaki czysty i błyszczący jest ten agutek na zdjęciu
Niamey - Pią Cze 01, 2012 11:53
Chyba mieli problem, żeby te śliczne szczury wyglądały przerażająco, więc musieli sztucznie im dorobić czerwone oczy
Ajlonka - Pią Cze 01, 2012 17:54
O nie! Aż się wystraszyłam chyba muszę oddać moje, bo mnie zjedzą jeszcze....
aneczka1-13 - Pią Cze 01, 2012 22:23
Nie oni devile tam dali . A to byłby świetny trailer do filmu grozy i na pewno świetnie by wyszedł. A mama z tymi maluchami to widać że nawet 1 maluch ma główkę ciemną. Dzikie szczury w odmianie bareback
Nisia - Nie Cze 03, 2012 21:25
Niamey napisał/a: | "Mieszkańców Sydney nękaja dwa gatunki szczurów: "kanałowe" i o wiele groźniejsze "dachowe" tzw. "czarne". |
Też Amerykę odkryli - szczury są w miastach!
A poza tym mogliby się nauczyć, że szczury "kanałowe" to dziko żyjące gatunki szczurów, szczur wędrowny i szczur śniady (w Polsce przynajmniej). Że nie ma czegoś takiego, jak "szczur dachowy", a angielski roof rat to polski szczur śniady.
Jak również nie doczytali, że szczury są inteligentne i z czasem tradycyjne łapki oraz trutki nie działają - po prostu szczury się uczą zagrożeń.
Ech ten poziom naszych dziennikarzy....
Edit. A ten film zabójczy "It's them or us". Kampania ogólnoświatowa?
agacia - Pon Cze 04, 2012 09:02
We Wrocławiu też jest cała masa szczurów. Ostatnio widziałam jednego jak przebiegał przez ogródek sąsiadki.
A artykuł beznadziejny
|
|
|