|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: babyduck Śro Gru 29, 2010 09:09 |
Planowany miot "L" SunRat's |
Autor |
Wiadomość |
heniok

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 08:11 Planowany miot "L" SunRat's
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Planowany miot L SunRat's
Rodzicami zostaną :
EUFORIA SunRat's – dumbo, fuzz, topaz, self
Zdjęcia są własnością Mrófki.
ZODIAK z TazManie - dumbo, fuzz, black, irish
Zdjęcia są własnością Sachmy.
Spodziewamy się :
Uszy: DUMBO
Sierść: FUZZ
Barwa : AGOUTI, BLACK
Znaczenia : SELF, IRISH, BERKSHIRE
Euforia... Ukochana córunia mamuni, pełna optymizmu i pozytywnej energii.
Wielkouche, łyse szczęście co to z każdym domownikiem, czy to szczur czy pies, zaprzyjaźnia się w oka mgnieniu. Nade wszystko ceni sobie towarzystwo człowieka. Uwielbia się bawić z ręką, wita nas radosnymi podskokami wiecznie dyndając na prętach klatki kiedy tylko pojawimy się w pobliżu. Wielki duch i przyjaciel w małym ciałku. Dzięki swojej radosnej, pełnej ciekawości naturze, delikatności i wiecznie radosnemu usposobieniu skrada serca wszystkim, którzy mają okazję ją poznać.
Zodiak to szczur spokojny i proludzki, lubi zwiedzać, niczego się nie boi, jest naczelnym eksploratorem stada i największym lowelasem - molestuje sterylizowaną Delicie straszliwie, lubi sobie posiedzieć u mnie na kolanach, ale jest równie szczęśliwy latając z piórkiem czy wchodząc tam gdzie nie wolno jako jedyny ze stada polubił psa, liżą się przez kraty i wąchają - to jeden z nielicznych samców jakie miałam, które nie bronią klatki - nie jest w ogóle terytorialny, każdy może paluchy wtykać a on podejdzie obwącha i zostawi kiedy wybucha rozróba u chłopaków, Zodiak leci pierwszy żeby zobaczyć co się dzieje - w ogóle to taka mała plotkara jak coś się dzieje to on musi wiedzieć co, musi popatrzeć, poobserwować i wyrobić sobie zdanie o każdej sytuacji - nawet jeśli to tak prozaiczna czynność jak odkurzanie - on musi sprawdzić odkurzać z przodu, z tyłu, odejść trochę dalej, zobaczyć co ten odkurzacz robi i dopiero wtedy idzie zająć się swoimi sprawami. Nie należy do miziaków - jasne poprzytulać się można, buziaka dać można, ale co za dużo to nie zdrowo, wydaje mi się że go to po prostu nudzi a on nie lubi się nudzić
Opisy charakteru są autorstwa mrófki i sachmy.
Miot będzie miał status kontrolnego, dalej będzie rozmnażany samiec po ukończeniu 18 miesięcy.
Miot dojdzie do skutku jeśli Euforia zajdzie w ciąże do 28.12.2010.
Miot urodzi się w Warszawie.
Wszystkich chętnych proszę o wypełnienie ankiety
KLIK i przesłanie na naszego maila: sunrats@wp.pl
W tytule proszę o wpisanie literki miotu, ilości szczurków i płci. |
|
 |
Cola
dumny student wet :D

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 08:22
Zwierzątka: kot |
|
|
dlaczego ja nie mogę się doszczurzyć!?
chciałabym wszystkie maluchy z tego miotu!!! |
_________________ mam kota.
 |
|
|
|
 |
Dori
Eksploracja ludzkości

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 09:32
Zwierzątka: 4 mysiepysie |
|
|
Cola, pazero Ja też szukam łysola |
|
|
|
 |
Martuha

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 11:15
Zwierzątka: 3 szczurzynki,2 psy,królik,rybki ;) |
|
|
A ja wysłałam CV boskie są te robaczki ze zdjęć |
_________________ Za TM : Białeczka,Łysa,Tycia,Iva,Gaja i kilkanaście innych aniołków
Ze mną;Lillka SunRat's,Koffi Abraxas i Fetka |
|
|
|
 |
nezu

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 11:35
|
|
|
Fuzzi miot w Polsce.
Powiem tylko, NARESZCIE.
Po tylu latach.
I trzymam kciuki ile wlezie już od dziś. |
|
|
|
 |
mrófka

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 13:59
Zwierzątka: Kiki pan kot i 10 x <:3)~ |
|
|
ojj tak, te maluchy będą boskie
dlatego także z całej mocy zaciskam, żeby się udało |
_________________ Ze mną: Magnolia, Fantazja, Grimma, Jadzia, Opal i Oksydroma, Adela SunRat's, Bethy of Caramelka i Iczka Kunia Iryczka <3
Za tęczą: Rudi, Tynia, Fiśka, Kropka ( ? 08.09-23.01.10) [*], Lola (? - 15.10.10) [*], Fela (? - 04.11.10) [*], Primera of Anahata (28.01.10 - 25.03.11) [*],
Ifryt (? - 18.02.12) [*], Quentipha EM (16.02.10 - 30.04.12)[*], Sotera of Anahata (07.04.10 - 16.05.12) [*], Lavenda ( 19.02.10 - 23.07.12 ) [*], Lucynka ( 05.10 - 19.08.12 ) [*], Euforia ( 19.04.10 - 02.10.12 [*]
"Czasem bywa, że jeszcze przed śniadaniem wierzę w sześć absolutnie niemożliwych rzeczy" |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 14:07
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
mrófka, a jak Ty się rozstaniesz ze swoim dzieckiem? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
Martuha

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 14:13
Zwierzątka: 3 szczurzynki,2 psy,królik,rybki ;) |
|
|
Ja też trzymam najmocniej jak umiem kciuki żeby się udało marzy mi się ciemny fuzzik |
_________________ Za TM : Białeczka,Łysa,Tycia,Iva,Gaja i kilkanaście innych aniołków
Ze mną;Lillka SunRat's,Koffi Abraxas i Fetka |
|
|
|
 |
mrófka

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 14:18
Zwierzątka: Kiki pan kot i 10 x <:3)~ |
|
|
jej Monia wiesz, że trafiłaś w samo sedno
na razie aż mi ciężko jest sobie to nawet wyobrazić
ona jest spełnienim moich marzeń jeśli chodzi o wygląd ale jeśli chodzi o charakter to nawet się nie spodziewałam takie cuda
już czuję jak będę tęskniła, no ale..
świadmość, że będzie mogła przekazać swoje zalety kolejnemu pokoleniu sprawia,
że jakoś postaram się to przetrwać
edyta:
ale pewnie henioki przestaną ode mnie odbierać telefony, jak im tam będę codzinnie w słuchawkę smarkała i szlochała |
_________________ Ze mną: Magnolia, Fantazja, Grimma, Jadzia, Opal i Oksydroma, Adela SunRat's, Bethy of Caramelka i Iczka Kunia Iryczka <3
Za tęczą: Rudi, Tynia, Fiśka, Kropka ( ? 08.09-23.01.10) [*], Lola (? - 15.10.10) [*], Fela (? - 04.11.10) [*], Primera of Anahata (28.01.10 - 25.03.11) [*],
Ifryt (? - 18.02.12) [*], Quentipha EM (16.02.10 - 30.04.12)[*], Sotera of Anahata (07.04.10 - 16.05.12) [*], Lavenda ( 19.02.10 - 23.07.12 ) [*], Lucynka ( 05.10 - 19.08.12 ) [*], Euforia ( 19.04.10 - 02.10.12 [*]
"Czasem bywa, że jeszcze przed śniadaniem wierzę w sześć absolutnie niemożliwych rzeczy" |
|
|
|
 |
nezu

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 14:31
|
|
|
mrófka, obawiam się że jak przestaną odbierać telefony to tam pojedziesz i będziesz smarkać i szlochać pod samymi ich drzwiami, więc raczej będą chcieli tego uniknąć i codzienne dzwonienie jakoś przeboleją. |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 14:35
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
mrófka, przeprowadź się |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
emileczka
miłość

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 15:04
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
nezu napisał/a: | Fuzzi miot w Polsce |
będzie jak się maluchy urodzą, ale bardzo bym chciała |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
 |
nezu

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 15:06
|
|
|
Emileczka, cichaj, będzie. |
|
|
|
 |
Cola
dumny student wet :D

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 15:36
Zwierzątka: kot |
|
|
nezu, wracają wspomnienia z miotu L RT, nie? |
_________________ mam kota.
 |
|
|
|
 |
kisei

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 16:24
|
|
|
Nie lubię was
Łyse czarne dumbo ...
Już mam dla niego imię
Teraz tylko pozostaje mi przekonać Martynę |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|