|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Szczotka |
Autor |
Wiadomość |
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 13:12 Szczotka
Zwierzątka: ogony |
|
|
Kupiłam kiedyś Alifkowi szczotkę, o, taką: http://www.krakvet.pl/tri...461-p-3825.html
Polecam. Jest idealna do usuwania pasożytow i jaj pasożytow, martwych włosów, łupieżu, brudu, czy choćby podrapania. Szczególnie pomocna, gdy szczurek sam nie daje rady się podrapać, czy umyć w trudno dostępnych miejscach.
Te szczotki są dostępne w różnych wymiarach. Igły są umieszczone w miękkiej, uginającej się poduszce. Igły są druciane, ale bardzo cieniutkie i zagięte pod kątem. Sądzę, że z tych powodów szczotka jest miła w dotyku i nie robi zadrapań. |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 13:18
|
|
|
Też taka nabyłam, ale jakos sie moim zdaniem nie sprawdzała.
Teraz mam taką, z naturalnego włosia i jest świetna. |
|
|
|
|
helen.ch
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 14:22
Zwierzątka: ...... |
|
|
Viss napisał/a: | Teraz mam taką, z naturalnego włosia i jest świetna. | potwierdzam, mamy identyczną |
_________________ Po drugiej stronie tęczy:Mypcia, Klarysa,Kropka,Tiksi, Dixi, Pixi i Daisy ['], Edzio:( i Ciapek oraz Miłka i Bella |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 14:37
|
|
|
A ja mam połączoną wersje Nisi i Viss. W zależności od upodobań chłopaków każdy jest indywidualnie szczotkowany miękką lub twardszą stroną. |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
PALATINA
[']
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 15:36
Zwierzątka: pies, 2 koty, 2 knurki morskie... i rybeczki :) |
|
|
Ja mam dla psów taką drucianą. U mnie się sprawdzała przy suszeniu Ryśka['] po kąpieli.
Reszta ogonów jest czesana szczoteczką do rąk . Też się super sprawdza! |
|
|
|
|
Ewela9838
|
|
|
|
|
LawinaPL
|
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 18:40
Zwierzątka: Grabocwie |
|
|
Hmmmm ja swoich paskud nie czesałam i nie ma potrzeby jak na razie .. chyba XD a mam taką z takimi włosami ... .o.
[ Komentarz dodany przez: Karena: Czw Maj 09, 2013 20:51 ]
Błędy poprawione. |
_________________ Survival
|
Ostatnio zmieniony przez Karena Czw Maj 09, 2013 19:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kutek [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Lip 03, 2013 14:48
|
|
|
U mnie najlepszą szczotką jest dywan...
Tiger tarza się w nim jak opętany , ale nie żeby z jakiejść choroby, czy coś,
po prostu lubi =] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|