|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Sob Paź 01, 2016 10:35 |
[Warszawa] Paszczak (samiczka) szuka domku |
Autor |
Wiadomość |
mikanek
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2016 21:22 [Warszawa] Paszczak (samiczka) szuka domku
Zwierzątka: 2 koty, 1 królik, 3 szczury |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiczka
3. Wiek szczurów: 2 lata
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: wolałabym aby domek znalazł się w Warszawie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: w październiku 2015 usunięcie guzka i kastracja. Żadnych powikłań, infekcji, przeziębień - bardzo zdrowy ciur
7. Charakter, usposobienie szczurów: wesoła, proludzka, towarzyska, bez zapędów na alfę, żyła w babskim stadzie zgodnie
8. Stosunek szczurów do człowieka: lubi całowanie po brzuszku i gonitwy za piórkami
9. Stosunek do innych szczurów: pisałam wyżej
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: została ostatnia ze stadka
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: do ustalenia
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone:
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: dom odpowiedzialny, doświadczony w opiece nad szczurami
16. Zdjęcia szczurów:
[color=darkblue]17. Kontakt: przez forum
18. Kilka słów o szczurze: wesoła, energiczna, mizialska, bardzo kochana szczurka, szukam jej domku, gdyż niedawno zmarła jej towarzyszka, a ja nie chcę się już doszczurzać.
Problem z edycją; pomogłam dodać według szablonu |
_________________ Toffi & Ryjek & Paszczak
*za tęczowym mostkiem hasa Susełek* Mikaś* Rychu, Nelisława * Muminek* Mika* Victoria*Surik*Hipcio*Pimplak*Gocia*Gajutek*Mika*Migotka*Julcia*Suri*Bubu*Kotlecik*Surik |
Ostatnio zmieniony przez agathe1988 Pią Lip 08, 2016 22:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|