|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Lavi Wto Lip 01, 2014 09:00 |
[Lublin] Młody kaptur dumbo |
Autor |
Wiadomość |
elwirarz
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 23:26 [Lublin] Młody kaptur dumbo
Zwierzątka: szczuraski: Wolfi, Diego, za TM Jackson, Lolek |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: około 4 miesiące
4. Miasto: Lublin
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: okolice Lublina
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: był ranny w paluszek (leczenie przebiegło pod nadzorem poprzedniej opiekunki). Szczurek tym plauszkiem nie chwyta, ale ten "defekt" w niczym mu nie przeszkadza.
7. Charakter, usposobienie szczurów: Szczurek jest ciekawski jak każdy młodziak.
8. Stosunek szczurów do człowieka: Dosyć przyjazny, pocztkowo nieufny.
9. Stosunek do innych szczurów: Zainteresowany, ale raczej nieufny. Ostatnie trzy tygodnie szczurek u poprzedniej opiekunki spędził sam (wczesniej był z bratem). Teraz jest w jednym pokoju z moim stadem, ale w osobnej klace. Może potrzebować socjalizacji.
10.(Jeśli szczury są starsze)
Powód oddania: Od początku wzięłam szczurka z przekonaniem, że mój dom może być tylko tymczasowy. Nie mogę połączyć go z moim stadem.
11. (Jeśli szczury są młode)...
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurek -
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone -
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: doświadczene w łączeniu szczurków
16. Zdjęcia szczurów: zostaną dołączone
17. Kontakt: elwirarz@wp.pl, 692003987
18. Kilka słów o szczurze:
Szczurka wzięłam od dziewczyny, która podobno uratowała go przed wężem, a potem trzymała u kolegi (sama nie przyprowadziła go do domu, bo ma kota). |
|
|
|
|
elwirarz
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2014 17:47
|
|
Nie dodaję zdjęcia szczurka, bo maluchem dosłownie chwilę po dodaniu ogłoszenia na szczurzych adopcjach zainteresowała się jego nowa opiekunka. Jutro wiozę do niej ogonka. Jak wszystko pójdzie dobrze, to napiszę, że można zamknąć wątek. |
|
|
|
|
expelliarmus
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2014 14:56
|
|
|
elwirarz, jak warunki ? Maluch oczywiście będzie miał kolegów, wielką klatkę i dużo miłości ?
Proszę, oto mój mail: dubi.paulina@gmail.com, chciałabym mieć kontakt z osobą która ma braciszka, jeśli oczywiście Pani wyrazi ochotę Super że mu się udało i powodzenia |
|
|
|
|
elwirarz
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2014 17:18
|
|
expelliarmus, Szczurek dziś został adoptowany. Na PW napiszę szczegółowo co i jak. Ogólnie trafił do osoby, która na pewno zapewni mu dużo miłości. Razem byłyśmy najpierw u weta, potem u Marceliny w domu. Zapowiada się dobrze
Administratora proszę o zamknięcie wątku. |
|
|
|
|
Lavi
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2014 17:19
Zwierzątka: Szczur x2, psiak |
|
|
elwirarz, zamykam:) |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|