|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Nie Lis 17, 2013 16:09 |
[TRÓJMIASTO] POTRZEBNE MLEKO I BUTELKI DLA SZCZENIĄT NA DZIŚ |
Autor |
Wiadomość |
Lowenstein
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 03:21 [TRÓJMIASTO] POTRZEBNE MLEKO I BUTELKI DLA SZCZENIĄT NA DZIŚ
|
|
|
Trafiły do mnie na dt 3 szczeniaczki obecnie wchodzące w czwartą dobę życia. Mam w domu mleko dla kociąt i pipetki. Mleko dla szczeniąt lecznica może dopiero jutro zamówić na środę. Jeżeli ktoś ma w domu odkupię lub przyjmę z wdzięcznością.
Kocie nie jest idealne. Z pepitek maluchy nie umieją jeść więc ciężko karmienie idzie na razie, potrzebne są naprawdę maleńkie butelki z tycimi smoczkami.
Wysyłam mój nr tel Angels Dream w PW, proszę również o kontakt Pw do mnie ewentualnie Lavi również ma mój nr |
_________________ Ze mną: Kal-El+Mohinder+M. Guerin+Severus+Sirius Za TM: Elle [*] Timi [*] Dean [*] Dunek [*] Timey [*] Mosby [*] Mitra [*] Jasper [*]
BZOWA HORDA - Kal-El, Mohinder, M. Guerin, Severus, Sirius ,
|
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 08:20
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Lowenstein napisał/a: | Wysyłam mój nr tel Angels Dream w PW, |
Mam PW z numerem, proszę w razie czego o kontakt! |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Lowenstein
|
|
|
|
|
Lowenstein
|
Wysłany: Nie Lis 17, 2013 10:51
|
|
|
Brak odzewu proszę o zamknięcie, mleko dostałam i będę miała. |
_________________ Ze mną: Kal-El+Mohinder+M. Guerin+Severus+Sirius Za TM: Elle [*] Timi [*] Dean [*] Dunek [*] Timey [*] Mosby [*] Mitra [*] Jasper [*]
BZOWA HORDA - Kal-El, Mohinder, M. Guerin, Severus, Sirius ,
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|