|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Pią Gru 27, 2013 21:26 |
[trójmiasto] przyjmę 2 młode samiczki |
Autor |
Wiadomość |
panbartosz
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2013 19:36 [trójmiasto] przyjmę 2 młode samiczki
|
|
|
Cześć.
Chętnie przygarnę pod swe skrzydła 2 małe szczurzyce. W prawdzie zaczynam swoją przygodę w szczurzym świecie, ale jestem pełen zapału i zaangażowania
Najlepiej na terenie Gdańska |
|
|
|
|
Starsza Pani
|
|
|
|
|
ema0505
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2013 19:42
Zwierzątka: 5 szczurzych panów i pies Collie nie border |
|
|
Popatrz na tematy "Oddam" http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=63 |
_________________ Ze mną: Borys, Bobby Singer, Cookie spod Husarskich Skrzydeł, Gambit of Zirrael, Zen Rotta Taivas, Zick Rotta Taivas, Dave Incredible Rats <3
Za TM: Nodi vel Zdzichu, Scooby vel Pindol, Hienek, Arnold, Harry, Mortimier Pierwszy, Majki, Jessie, Tutek, Czarny
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=15302
Zapraszam
|
|
|
|
|
panbartosz
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2013 19:45
|
|
|
no właśnie z Trzynastką pisałem i ona już komuś innemu obiecała maluchy |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Lis 20, 2013 10:46
Zwierzątka: brak |
|
|
Ja niestety mam tylko dorosłego samczyka do oddania, ale w razie potrzeby służę pomocą przy wyborze karmy i lecznicy weterynaryjnej Do Gdańska często robimy grupowe zamówienia całych worów karmy, więc można wtedy kupić taniej |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
panbartosz
|
Wysłany: Śro Lis 20, 2013 11:08
|
|
|
smeg napisał/a: | Ja niestety mam tylko dorosłego samczyka do oddania, ale w razie potrzeby służę pomocą przy wyborze karmy i lecznicy weterynaryjnej Do Gdańska często robimy grupowe zamówienia całych worów karmy, więc można wtedy kupić taniej |
w kupie siła dzięki wielkie. na pewno z pomocy chętnie skorzystam! |
|
|
|
|
Elwen
|
Wysłany: Śro Lis 20, 2013 22:52
Zwierzątka: trzy szczury i Kot |
|
|
http://ogloszenia.trojmia...ogl7549606.html Mam wstępnie zarezerwowane dwie dziewuszki, ale być może będę musiała zrezygnować (może mnie pokonać transport albo mogę wcześniej przygarnąć dwie inne). Zresztą, może w miocie znajdzie się trochę więcej panien |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Eni (1.08.2013)
|
|
|
|
|
panbartosz
|
Wysłany: Śro Lis 20, 2013 23:58
|
|
|
o proszę... dzięki wielkie:)
kurde, ale to jeszcze co najmniej miesiąc, zanim będzie można je przygarnąć... a u mnie już wielka klatka stoi w pełnej krasie i czeka na przyjęcie mieszkańców :p |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 09:39
|
|
Raczej 3 tygodnie, nie miesiąc W tym czasie możesz zabezpieczyć szpary za meblami i poukrywać kable w pokoju |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
panbartosz
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 18:52
|
|
|
chyba nic innego mi nie pozostało.. |
|
|
|
|
panbartosz
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pią Lis 22, 2013 11:38
|
|
Bywają chorowite, bo urodziły się i wychowały w sterylnych warunkach. Bywają bardziej wrażliwe np. na przeciągi. Oczywiście wszystko zależy od konkretnego szczepu. Z reguły mają łagodne i ugodowe charaktery, jeśli nie są "po przejściach" |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|