Przesunięty przez: Kluska Nie Paź 06, 2013 10:29 |
Przygarnę czarnego chłopca dumbo :) Białystok/Szczecin/Wawa |
Autor |
Wiadomość |
vahti
|
Wysłany: Czw Sie 22, 2013 15:59 Przygarnę czarnego chłopca dumbo :) Białystok/Szczecin/Wawa
|
|
|
Jak w temacie: razem z dziewczyną przygarniemy do naszego stada czarnego młodego chłopca dumbo. W naszym stadzie jak na razie jest trzech chłopaków, w wieku 3-6 miesięcy.
Chłopaki jedzą jako podstawę versele laga/Beaphare, mieszkają w klatce 80x50x80cm. Często wychodzą na spacery. Do naszego stada dwukrotnie dołączaliśmy maluchów, nie było najmniejszego problemu - nasza alfa wyjątkowo cieszy się na każdego nowego gościa w stadzie.
Szczury są naszym oczkiem w głowie. Planujemy zamknąć stado na czterech ogonach, dlatego takie 'rygorystyczne' warunki względem wyglądu zwierza.
Mieszkamy w Białymstoku, ale akurat jestem w okolicy Szczecina do połowy września - istnieje możliwość odebrania zwierza na trasie, tj Poznań-Warszawa. |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Wrz 22, 2013 11:48
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Paź 06, 2013 10:29
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|