|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Devona Śro Mar 27, 2013 18:10 |
Zaadoptuję dwa szczurki (samce) - Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
ailura
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 12:02 Zaadoptuję dwa szczurki (samce) - Warszawa
|
|
|
Tak jak w temacie - z wielką chęcia przyjmę do siebie dwa samce. Nie miałam szczurów od kilku lat, ale teraz znów mam na to warunki. Wcześniej nieświadomie kupiłam je w zoologicznym, czego na pewno nie chciałabym powtórzyć. Oczywiście jestem w posiadaniu odpowiedniej klatki i zapewnię im jak najlepszy dom.
Nigdy wcześniej nie adoptowałam szczurków w ten sposób, więc nie wiem jak duża jest na to szansa, ale mam jednak nadzieję, że ktoś się odezwie. |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 12:07
Zwierzątka: szczurze damy |
|
|
ailura, Szansa jest bardzo duża
W tym dziale : ODDAM
dużo szczurków czeka na swój domek.
Powodzenia |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 12:31
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
ailura, Martini ma jeszcze jakieś samce do wydania "od ręki"
Procedura nie jest taka straszna - głownie to wypełnienie ankiety + rozmowa lub wizyta - głównie, żeby się lepiej poznać i wiedzieć czego można oczekiwać - Ty od ogonów a oddający szczury od Ciebie
Powodzenia!
/Edit
Z tego wątku, z III miotu - dwa, które były zarezerwowane już nie są zarezerwowane. |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 12:57
|
|
|
a może dwóch przystojniaków z lubuskiego : http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=14011 |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Danai [Usunięty]
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Mar 27, 2013 17:05
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Danai [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Mar 27, 2013 18:04
|
|
|
Stety/Niestety już nie. Chłopcy znaleźli dobry, ciepły dom a ja znów oddycham |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|