|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Sob Lut 23, 2013 21:32 |
przygarnę szczurzycę [Wrocław, Lubin, Polkowice, Głogów] |
Autor |
Wiadomość |
Tekla
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2013 18:05 przygarnę szczurzycę [Wrocław, Lubin, Polkowice, Głogów]
Zwierzątka: Pies- Ramzes, Kicia- Majka, Szczurzyca- Yennefer |
|
|
Moja niespełna roczna Yennefer czuje się trochę samotna w klatce, a szczury są stadne, tak więc postanowiłam jej sprawić koleżankę. Yenna jest albinoską z czerwonymi oczkami, spokojną szczurzycą, która na pewno pokocha współlokatorkę.
Wiekowo jestem zainteresowana szczurkami 6-12 miesięcy, w miarę przyzwyczajonymi do łapki właściciela i raczej spokojnymi.
I jak w temacie- mam możliwość odbioru szczurki z Wrocławia, Lubina, Polkowic i Głogowa, stawiając się na spotkanie z ogonkiem we własnej osobie.
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
|
|
|
|
asia6677
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2013 18:29
|
|
|
Przejrzyj dział oddam tam jest wiele szczurków do adopcji Na pewno znajdziesz swojej szczurci koleżankę |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13771
Ze mną: Kropka i Popi
Za TM: Megi ['] (XX.11.2008-16.10.2010)
|
|
|
|
|
kasia1
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2013 21:32
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|