|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Wto Sty 15, 2013 16:49 |
WROCŁAW zaadoptuję/kupię 2 chłopaków do 2m-cy |
Autor |
Wiadomość |
MichalKonstanty
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 22:40 WROCŁAW zaadoptuję/kupię 2 chłopaków do 2m-cy
|
|
|
Witam,
Jestem tutaj od niedawna - wkręcam się w to forum i w Alloszczura, bo od jakiegoś czasu bardzo chciałbym zaopiekować się małym "stadkiem" ogonków. Na tę chwilę jestem po lekturze "MYSZ I SZCZUR w hodowli domowej" (A. Radulska i M. Gromek) i "Gryzonie i inne mały ssaki domowe" A. Vermuelen-Slik). Na dniach kupuję klatkę, domek i parę innych przydatnych spraw, no ale do rzeczy:
Chciałbym zaadoptować/kupić: 2 chłopaków albo samiczkę i kastrowanego chłopaka, jedyne na czym mi zależy to stosunkowo młody wiek szczurów - do 2 m-cy - z tego co zdążyłem wyczytać, młodsze ogonki są łatwiejsze w oswojeniu.
Jestem z Wrocławia - także najlepiej z Wrocka i okolic, ewentualnie trochę większej odległości.
Czekam na odzew Pozdrawiam
Michał
P.S.: Dodam, że o kontakt prosze najlepiej na: mkpszczolowski@facebook.com - najszybsza forma 24h na dobę na forum bywam tylko parę razy dziennie |
|
|
|
|
asia6677
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 22:58
|
|
|
odwiedź dział oddam tam jest dużo ogłoszeń odnośnie szczurków do adopcji |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13771
Ze mną: Kropka i Popi
Za TM: Megi ['] (XX.11.2008-16.10.2010)
|
|
|
|
|
MichalKonstanty
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2013 16:40
|
|
|
Jest już ze mną Edi i Kopytek
Temat można zamknąć |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|