|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Śro Paź 17, 2012 17:00 |
[Warszawa] Oddam 5 szczurków - PILNE!!!! |
Autor |
Wiadomość |
ata86
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 21:09 [Warszawa] Oddam 5 szczurków - PILNE!!!!
|
|
|
1. Ilość szczurów do oddania: 5
2. Płeć szczurów: samce
3. Wiek szczurów: 0,5 - 1,5 roku
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: nie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak informacji
7. Charakter, usposobienie szczurów: przyjazne
8. Stosunek szczurów do człowieka: przyjazne
9. Stosunek do innych szczurów: raczej przyjazne
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: nagła zmiana sytuacji życiowej
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: -
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: mogą być rozdzielone
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: opiekuńczy i troskliwy
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: 797 914 267
18. Kilka słów o szczurze: Pilnie oddam stadko sympatycznych szczurków w wieku 0,5 – 1,5 roku. W skład wchodzą: przemiły półtoraroczny kapturek, roczne bliźniaki husky, cudowny ok. 1,5 roczny syjam i 9-cio miesięczny agouti. Oddaje je z powodu nagłej zmiany sytuacji życiowej. Wszelkich informacji na temat interesującego Cię szczurka chętnie udzielę pod numerem 797 914 267.
Zmieniałam załączniki na miniatury. Kluska |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Wto Wrz 18, 2012 18:33, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
ata86
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 20:47
|
|
|
Do szczurków mogę dołączyć dwie średniej wielkości klatki (w sam raz dla dwóch szczurków) oraz jedną małą transportówkę. |
|
|
|
|
Sandy Indygo
Zdradziecki paczacz
|
Wysłany: Śro Paź 03, 2012 10:25
Zwierzątka: Labrador |
|
|
Jak zapewne zdołała się połapać część użytkowników, to moje szczurki były tu ogłoszone.
Jednak mimo wszelkich prób zatrzymania ich, musiałam wynieść się z domu i oddać maleńtasy, bo w moim obecnym miejscu zamieszkania niemożliwe jest trzymanie zwierząt.
Tak czy inaczej, SZCZURASY SĄ JUŻ ODDANE. Majkel z Cielakiem trafili do jednego domu, Elvis i Lennon do innego, a Ryżak osobno, do cudownej nowej pani, gdzie jest rozpieszczany Tak więc temat można zamknąć - chyba że potrzebne jest też potwierdzenie mojej ''pośredniczki''
Pozdrawiam. Sanduch ~ |
_________________ Majkel, Cielak, Elvis, Lennon, Arroz, Chico, Julian <3
Kocham Was maluchy, choć na odległość...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|