Alloszczur Strona Główna Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: smeg
Wto Sie 21, 2012 08:48
Gdańsk Oddam 4 szczurki samice wraz z dużą klatką
Autor Wiadomość
Cira 

Wysłany: Pon Sie 06, 2012 21:36   Gdańsk Oddam 4 szczurki samice wraz z dużą klatką
   Zwierzątka: Psa

Witam
1. Ilość szczurów do oddania: 4 szczurki.
2. Płeć szczurów: 4 samice.
3. Wiek szczurów: Pierwsza ma ponad 1,5 roku druga 8 miesięcy i dwie po 5 miesięcy.
4. Miasto: Gdańsk
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Ze względu na brak samochodu i dwójkę małych dzieci preferuję odbiór osobisty.
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: szczurki przechodziły infekcję górnych dróg oddechowych i katar, są pod opieką kontrolą weterynaryjną.
7. Charakter, usposobienie szczurów: Każda dziewczynka ma swój indywidualny charakter ale każda jest żywa, ciekawska, jedzą niemal wszystko, były karmione najlepszymi karmami.
8. Stosunek szczurów do człowieka: szczury są grzeczne nie gryzą i można je brać na ręce.
9. Stosunek do innych szczurów: Szczury dogadują się z innymi szczurami żyją w zgodzie, nie są agresywne.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Oddaję szczurki z powodu zmiany planów życiowych, wyjazd na stałe za granicę do Niemiec a obecnie szkoła, prawo jazdy po całym dniu opieki nad dziećmi, psem, domem, nauką jestem bardzo zmęczona i nie mam już wystarczającej ilości czasu dla dziewczyn.
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: nie mam młodych.
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: czy przebywają w osobnych klatkach i nie spotykają się nawet na moment na wybiegach? Nie mam samców.
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Oddaję również odpowiednio dużą klatkę dla tej czwórki, małą klatkę, tunel, hamak, gniazdko, hamak zabawkę dwie sztuki, górę od małej klatki z kratek, smycz dla ogonów, dwa pojniki i miseczki porcelanowe, transporter, mogę oddać również dużą ilość materiałów dla ogonków.
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: wolałabym aby szczury trafiły w odpowiedzialne ręce razem ale jestem otwarta na propozycję.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: jakie są Twoje wymagania wobec osoby, która zechce przygarnąć szczury? Czy wymagasz wizyty przedadopcyjnej, umowy adopcyjnej? Tak wymagam umowy adopcyjnej uważam, że adopcja czterech szczurków wiąże się z dużą odpowiedzialnością, ponad to w przypadku jakichś przewlekłych chorób ogonków jestem w stanie wspomagać właściciela przez najbliższe dwa trzy lata.
16. Zdjęcia szczurów: Zdjęcia dodam jutro z powodu braku czasu w dniu dzisiejszym, pierwsza szczurzyca to agouti, druga Russian Blue Ciemna Rex Irish, Trzecia Russian Blue Stalowa, Czwarta Kapturkowa Agouti.
17. Kontakt: ciradog@gmail.com bądź 798 814 405,
18. Kilka słów o szczurze:
Z powodu planowanego wyjazdu za granicę oddam 4 samiczki w dobre ręce. Dziewczyny wychowywały się w domu z psem i dwójką dzieci, obecnie rozpoczynam nową pracę i planujemy wyjazd na stałe za granicę, z tego powodu nie będę w stanie poświęcić maluchom odpowiedniej ilości czasu w ciągu dnia. Plany zmieniły się nam niedawno jestem bardzo przejęta obecną sytuacją. Klatka jest duża w zupełności starcza dla takiej gromadki. Na wszelkie pytania chętnie odpowiem proszę śmiało pisać, dziewczyny są dla mnie ważne dlatego naprawdę zależy mi na odpowiedzialnym doświadczonym domku.

smeg 

Wysłany: Pią Sie 10, 2012 21:44   
   Zwierzątka: brak

Ogłoszenie właśnie zostało zaakceptowane, więc podrzucam :)
Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~

Ninek 

Wysłany: Pią Sie 10, 2012 22:30   
   Zwierzątka: 7 kotów, 2x chomik + pies

Zdjęcia zdecydowanie pomogą :)
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL

Cira 

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 08:36   
   Zwierzątka: Psa

Dwie szczurzyce znalazły już dom i zostały oddane wraz z mniejszą klatką i częścią rzeczy, natomiast pozostałe dwie ze mną jeszcze zostaną ze względu na wiek i stan zdrowia.
Proszę o zamknięcie wątku bardzo dziękuję za pomoc.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi