|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Czw Lip 19, 2012 19:56 |
[Bydgoszcz] Ważne! Samczyk szuka domu. - DT, DS |
Autor |
Wiadomość |
aleksandra.pe
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2012 11:52 [Bydgoszcz] Ważne! Samczyk szuka domu. - DT, DS
|
|
|
Witam. Pilnie potrzebuję właściciela dla samczyka (max. 8 miesięcy). Obecni właściciele kupili go w sklepie zoologicznym, nie potrafili oswoić i teraz chcą oddać bo jest dziwny. Oddać chcą za wszelką cenę, a jak na razie jedynym chętnym jest właściciel pytona. Obiecałam, że jak najszybciej znajdę dla niego nowy dom ale mam bardzo mało czasu, a sama nie mogę go przyjąć na długo. Niestety nie posiadam żadnych zdjęć. Mieszkam w Bydgoszczy. Bardzo proszę o pomoc. |
Ostatnio zmieniony przez smeg Czw Maj 10, 2012 07:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 07:13
Zwierzątka: brak |
|
|
Dodałam miasto w temacie i usunęłam zdublowane tematy, które niechcący założyłaś.
Co to znaczy "jest dziwny"? Jest agresywny, czy po prostu nieoswojony? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Mraach
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 09:39
|
|
|
A jak wygląda ? Możliwe, że byłabym zainteresowana. Tylko trochę mało informacji podałaś |
_________________ Grzech jest bez znaczenia. I nie przez grzech osiąga się zło.
|
|
|
|
|
aleksandra.pe
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 07:47
|
|
|
Dziwny, ponieważ "bardzo agresywny i nic nie da się z nim robić". Zabrałam go wczoraj do siebie i owszem, zdarza mu się ugryźć i jest bardzo żywotny ale da się go wziąć na ręce. Także słowo dziwny dotyczyło raczej nieoswojenia. Mało informacji podałam z tego względu, że mało wiem. Od ogona do oczu czarny, reszta biała. Całymi dniami siedział w klatce, więc jest gruby. Niewykastrowany. |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Wto Maj 15, 2012 09:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
koko
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 07:20
|
|
|
Postaraj się wstawić fotke szczurka co powinno ułatwić adopcje. |
_________________ koko |
|
|
|
|
szczurowata
ciurza mama
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 11:41
Zwierzątka: Pies i świnka morska. |
|
|
Mraach, hihi, prosiłabym o dokładniejszy opis, a nie zdjęcia Chociaż zdjęcia tez ułatwiają adopcje, bo łatwiej się zakochać. |
_________________ Za TM - Keyko, Bambi, Ariska, Pchełka, Wenus i Sawa.
aktualny brak ogonów |
|
|
|
|
aleksandra.pe
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Lip 16, 2012 17:54
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Anka.
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 12:49
Zwierzątka: 5 szczurząt, 2 królice, chomik, 2 sucze, ptaszniczka |
|
|
Nie, mały u mnie i czeka na kastrację Ma ciągotki do gryzienia, więc bez tego ani rusz. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|