|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pon Lip 02, 2012 09:58 |
[Sosnowiec] Oddam 5 tyg. szczurka - PILNE, szukany choćby DT |
Autor |
Wiadomość |
czarnapantera
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2012 21:03 [Sosnowiec] Oddam 5 tyg. szczurka - PILNE, szukany choćby DT
Zwierzątka: 2 szczurki i 3 myszki |
|
|
Oddam 5 tygodniowego samczyka uratowanego przed wężem. Jest to białoczarny kapturek. Niestety sprawa jest pilna, okazało się, że mam alergię na szczury i dla własnego dobra jestem zmuszona ogonka oddać, zresztą żal mi go, jak tak samotny siedzi, a ja nie mogłabym sobie niestety pozwolić na drugiego szczurka. Aha mały jest w Sosnowcu. Byłoby super, gdyby ktoś mógłby go choć na DT wziąć.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
Ostatnio zmieniony przez smeg Śro Cze 20, 2012 07:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 09:32
|
|
|
Aktualne? Zdjęcia nie działają. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 10:20
|
|
|
Napisałaś, że nie możesz sobie pozwolić na drugiego szczurka.. Masz już jednego? |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 10:27
|
|
|
LalaAla, ja zrozumiałam, że uratowany malec siedzi samotny, a czarnapantera, nie może sobie pozwolić na towarzystwo dla niego i jest jej go żal |
|
|
|
|
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 10:46
|
|
|
Przepraszam, może ja źle zrozumiałam. Mam nadzieję, że czarnapantera wyjaśni |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
czarnapantera
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 00:05
Zwierzątka: 2 szczurki i 3 myszki |
|
|
Nieaktualne już, malec trafił do dobrego domku. Ebia tak dobrze zrozumiałaś uratowany malec byłby u mnie samotny, a tego (pomijając już względy zdrowotne) nie chciałam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|