Alloszczur Strona Główna Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kluska
Śro Cze 06, 2012 09:55
[Śląsk, cała Polska] Szukam 2 młodziutkich panów.
Autor Wiadomość
zuzka-buzka 

Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 01:48   [Śląsk, cała Polska] Szukam 2 młodziutkich panów.
   Zwierzątka: Eldo, Jinxx, Danny, Sykes

Na wstępie od razu mówię, że zdaję sobie sprawę, że sama muszę szukać. Tak, wiem i szukam, ale warto zawsze dać takie ogłoszenie.
Chciałabym przygarnąć 2 samczyków, najlepiej jak najmłodszych, ponieważ jeden z moich szczurów łatwo przyjmuje do stada młodziaki, gorzej ze starszymi. Najlepiej ze Śląska, nie mogę za daleko po nie jechać.
Klatka, którą mam to woliera tridoor o wymiarach 75 dł x 50 szer x 153 wys. Mieszkają w niej trzy dorosłe samce, które wcześniej zaadoptowałam. Jeden ma 2 lata i 4 miesiące, drugi 1,5 roku, a trzeci rok i miesiąc. Dlatego chciałabym zaadoptować od razu dwa, bo samotny młodziak na pewno nudziłby się ze starszymi szczurkami, które raczej więcej śpią niż wariują. Wybiegi staram się robić codziennie, chyba że nagle coś ważnego mi wypadnie i nie ma mnie cały dzień. Szczury mają zapewnioną dobrą opiekę weterynaryjną, kiedy jej potrzebują. Nie mam problemów z wyjazdami, mam osobę, która się nimi wtedy opiekuje. Nasza karma podstawowa to JR farm wymieszany z własną mieszanką. Do tego warzywa, owoce, obiadki dostosowane do potrzeb szczurów i tak dalej i tak dalej. Uff, to chyba wszystko. (;

Sunia01 

Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 06:29   

Aktualne ? Mam samczyka, który pilnie poszukuje domu! http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12215

Marzenna 

Wysłany: Wto Maj 01, 2012 15:06   
   Zwierzątka: pies szczury

Witam,
mam do oddania dwóch chłopców w dobre ręce.
Dawałam ogłoszenie na tym forum kilka dni temu. Chłopcy mają ok.4 msc. Jeden to dambosz - albinos, drugi zwykły biało - szary. Albinos to Leon, drugi Remi. Remi odważny , lubi być drapany po główce, Leon bardziej ostrożny ale słodki. Te szczury to pomysł mojej córki, a teraz ja się muszę nimi zajmować . Oczywiście jeśli nie znajdę dla nich dobrych rąk to zostaną , ale mam już kota i psa. Są zdrowi apetyt im dopisuje, są na suchej karmie i świeżym jedzeniu. Bardzo się do nich przywiązałam i szukam domu w którym właśnie już ktoś zna szczury i będą miały odpowiednie warunki. Ponieważ mam techniczne problemy z obsługą tego forum , na wszelki wypadek podaję maila: marzenna.karas@gmail.com .
Jestem z Warszawy

Kluska 
Hell yeah!

Wysłany: Pon Maj 28, 2012 10:49   

Aktualne?

Ze mną: Buzz, Rex

Kluska 
Hell yeah!

Wysłany: Śro Cze 06, 2012 09:55   

Brak odzewu. Zamykam.

Ze mną: Buzz, Rex

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi