|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Wto Cze 19, 2012 14:32 |
Oddam dwa szczury z klatką Olsztn |
Autor |
Wiadomość |
artur87ty
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 09:25 Oddam dwa szczury z klatką Olsztn
|
|
|
witam wszystkich ma do oddania dwie samiczki w dobre rece w wieku 1-1.5 roku ciezko mi sie z nimi rostawac ale wyjezdzam za granice i nie mam innego wyboru. Posiadam jeszcze klatke o wymiarach 120/100 jak chodzi o wiecej informacji podam numer mojej znajomej 515192933 Pozdrawiam |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 10:01
|
|
|
Warto by było wstawić zdjęcia szczurków, to ułatwi ich adopcję. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
debbie1991
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 10:26
|
|
|
samiczki to Joko i Cherry, Cherry to zwyczajna szczurzyca mimo wieku 1,5-2lat jest nadwyraz ruchliwa i drobna, chudzinka taka ciągle w biegu, nie jest szczurem rasowym to zwykły szczur uratowany przed swym przeznaczeniem na karme dla węży... łaciata, szaro biała
bardzo towarzyska i potrzebuje opiekuna który ma czas na zabawę - nigdy nie nudzi jej się gonitwa za sznurkiem...
Joko to dumbo rex o sierści srebrnej wiek około 1,5 roku, również jest dość drobna i ruchliwa.
Są to dwie samiczki które potrzebują częstego wypuszczania z klatki i dużo uwagi właściciela, dużo miłości i czasu na zabwę. Nie mogą ciągle przebywać w klatce - choćby w tej największej (klatka jest ogromna - to tzw szynszylówka)
Szukamy dobrej opieki, zależy nam żeby szczurki miały opiekę waterynaryjną, dobre jedzonko i by poświęcano im na prawdę dużo uwagi. Szczurzyce odwdzięczą się szybko
Zależy nam na osobie pełnoletniej lub nieletniej ale potrzebujemy zgody rodziców!
Szczurki na terenie Olsztyna mogę dowieść ale chciałąbym zobaczyć na początek warunki w jakich miały by zamieszkać
zdjęcia wrzucę trochę później obecnie nie mam możliwości, proszę dzwonić w sprawie pytań, kontakt mailowy (odpisuje w ciągu kilku godzin) eliza_0001@wp.pl |
|
|
|
|
gerbizu
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2012 20:59
Zwierzątka: 4 szczury, 2 myszoskoczki, 2 koty, pies, królik |
|
|
szczurzynie jadą do mnie, być może już jutro będą u mnie
jak tylko panienki przyjadą, to dam znać że temat do zamknięcia |
|
|
|
|
gerbizu
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2012 13:29
Zwierzątka: 4 szczury, 2 myszoskoczki, 2 koty, pies, królik |
|
|
panny już u mnie, temat do zamknięcia |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|