Przesunięty przez: Kluska Wto Wrz 18, 2012 13:00 |
Przyjmę trzy panienki - Poznań |
Autor |
Wiadomość |
dorloc
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 13:20 Przyjmę trzy panienki - Poznań
Zwierzątka: 3 haszczaczki |
|
|
Witam,
W związku z tym, że odeszły moje dwa maleństwa, poszukuję do adopcji trzech młodych samiczek z Poznania lub bliskiej okolicy.
Jeśli ktoś będzie miał na wydanie, to bardzo proszę o informację.
Dzięki
dorloc |
|
|
|
|
MalaBoo
Afa1811
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 15:20
|
|
|
dorloc, najlepiej samemu poszukać ogonków do adopcji tutaj - http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=63
Domki tymczasowe mające maluchy lub starsze szczury do adopcji czekają aż osoby zainteresowane odezwą się i wypełnią ankietę, tak zdecydowanie szybciej znajdziesz ogony dla siebie niż czekając na odpowiedź na to ogłoszenie Hodowle teraz ogłaszają dużo miotów, pewnie są jeszcze jakieś miejsca na liście domków więc możesz też spróbować pisać do hodowców tutaj są tematy miotów - http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=95
Nie muszą być koniecznie z poznania lub okolicy Na forum jest dużo osób które pomagają przetransportować ogonki z jednego końca Polski na drugi więc odległość nie ma znaczenia. |
|
|
Embargo
AJ BILIW AJ KEN FLAJ
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 16:45
|
|
|
Dwie pięciotygodniowe rybki mogę oddać po 25.09, patrz mój temat w dziale Oddam. Wydawane będą z Torunia, ale mimo wszystko jeśli Cię zainteresuje, można spróbować załatwić transport. |
|
|
|
|
dorloc
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 16:55
|
|
MalaBoo napisał/a: | dorloc, najlepiej samemu poszukać ogonków do adopcji tutaj - http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=63
Domki tymczasowe mające maluchy lub starsze szczury do adopcji czekają aż osoby zainteresowane odezwą się i wypełnią ankietę, tak zdecydowanie szybciej znajdziesz ogony dla siebie niż czekając na odpowiedź na to ogłoszenie Hodowle teraz ogłaszają dużo miotów, pewnie są jeszcze jakieś miejsca na liście domków więc możesz też spróbować pisać do hodowców tutaj są tematy miotów - http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=95
Nie muszą być koniecznie z poznania lub okolicy Na forum jest dużo osób które pomagają przetransportować ogonki z jednego końca Polski na drugi więc odległość nie ma znaczenia. |
Dzięki. W ogłoszeniach Oddam już patrzałam, ale z Poznania były tylko samce i to chyba roczne, a chciałabym się nacieszyć szczurzynami, zwłaszcza, że moje tak szybko odeszły...
Mioty przejrzę, ale nie wiem, czy wytrzymam tak długo
Ale jeszcze raz dzięki za podpowiedź, bo jestem tu nowa.
Przy okazji, nie wiem, czy już niedowidzę, ale nie mogę znaleźć opcji : Odpowiedz, ale bez cytatu, tak bezpośrednio na post...
Możesz uświadomić ciemięgę ?
Dzięki |
|
|
|
|
dorloc
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 16:56
|
|
Embargo napisał/a: | Dwie pięciotygodniowe rybki mogę oddać po 25.09, patrz mój temat w dziale Oddam. Wydawane będą z Torunia, ale mimo wszystko jeśli Cię zainteresuje, można spróbować załatwić transport. |
OK. Dzięki. Obejrzę. Tylko, jak już wcześniej pisałam, nie wiem, czy tak długo wytrzymam... |
|
|
|
|
MalaBoo
Afa1811
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 04:05
|
|
|
dorloc, warto poczekać na wymarzone szczurki Niektórzy czekają po kilka miesięcy
Pod ostatnim postem do tematu po lewej stronie jest opcja "odpowiedz" albo zupełnie na samym dole strony pod niebieskim paskiem z napisem "szybka odpowiedź" jest okienko do szybkiego pisania odpowiedzi |
|
|
dorloc
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 06:48
|
|
A widzisz, czyli jednak już jestem zdeczka ślepa...
Dzięki |
|
|
|
|
MalaBoo
Afa1811
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 11:41
|
|
|
jesteś po prostu nowa na forum ;p |
|
|
dorloc
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 14:33
|
|
No niby tak, ale jednak można zauważyć... |
|
|
|
|
dorloc
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 08:19
|
|
Wątek na 99% nieaktualny. Udało mi się zdobyć Husky, jak miałam poprzednio, więc wątek będzie prawdopodobnie do zamknięcia.
Dam znać na 100%, jak już u mnie będą moje kluseczki |
|
|
|
|
dorloc
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 12:45
|
|
Moje kluseczki dojechały wczoraj. W związku z tym proszę o zamknięcie tematu.
Dziękuję wszystkim za okazane zainteresowanie |
|
|
|
|
|