|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Wady trzymania w domu szczurów |
Autor |
Wiadomość |
Andzia
Chemngetuim?
Dołączyła: 01 Lip 2007 Posty: 1512 Skąd: Bielsko - Biała/Kraków
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 20:37
Zwierzątka: 4 blaski szmaragdowego księżyca,Egir,Darshan i Taran |
|
|
Viss, o taaaaaaaaak właśnie... |
_________________ "Człowieku okryty pyłem martwych słów, wykąp swą dusze w milczeniu..."
Wciąż w moich myślach...Klemens ['], Lita ['], Nadzieja ['], Uwe ['], Nosek ['], Tino ['], Taran ['], Fokus ['], Imbir ['], Gent [']...część mnie odeszła razem z Tobą...Tęsknie...
|
|
|
|
|
Jezi
Gnatożuj
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 23:23
Zwierzątka: Skwarek, Ziemowit i Morfeusz Rat's Troop |
|
|
ostatnio znajomy powiedział, że gdyby miał ze mną być, to byleby bez szczurów, bo za dużo się nimi zajmuje i on czuje się olewany wada- niektórzy przy szczurach czują się mniej ważni |
_________________ ze mna Skwarek, Ziemowit, Mortus (Morfeusz) i Porzeczek
za TM [*] Pomidorek [*] Azerek [*] Gucio
"we make a road for the spirit to pass over" Dead Can dance
|
|
|
|
|
helen.ch
|
Wysłany: Śro Sty 16, 2008 09:31
Zwierzątka: ...... |
|
|
Nie można wyjść trzaskając drzwiami i nie wrócić, trzeba by wlec ze sobą szczury, tak mnie wczoraj w nerwach naszło . |
_________________ Po drugiej stronie tęczy:Mypcia, Klarysa,Kropka,Tiksi, Dixi, Pixi i Daisy ['], Edzio:( i Ciapek oraz Miłka i Bella |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Śro Sty 16, 2008 09:33
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Nie można się rozwieść z klasą, bo jest kłótnia, kto które szczury zabiera (sprawdzone podczas rozwodowej kłótni ) |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Sty 16, 2008 09:50
|
|
|
Layla napisał/a: | Nie można się rozwieść z klasą, bo jest kłótnia, kto które szczury zabiera | ja tam od razu powiedziałam, że szczury zostają u mnie i nie ma o czym dyskutować, a jak sie nie podoba to won od razu. |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Sty 16, 2008 10:20
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Viss, popieram Ja tylko włochate bym dała, ale teraz jak Ghost jest trzeci, to już nawet nie to |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Śro Sty 16, 2008 16:31
Zwierzątka: ogony |
|
|
Layla napisał/a: | Nie można się rozwieść z klasą, bo jest kłótnia, kto które szczury zabiera |
Zawsze mozna spisać intercyzę: szczury są moje i tylko moje. |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
szczur 89
|
Wysłany: Śro Sty 16, 2008 19:27
Zwierzątka: Samiczki - Carla /Ayla |
|
|
Polska wolny kraj.... u mnie nie ma takiego problemu |
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 17:15
|
|
|
Nisia, dobry pomysl, tylko co jesli kazda ze stron wnosi do zwiazku swoje szczurze stado a kolejny przychowek przychodzi juz jako wspolny?
u mnie na szczescie klopotu z olewaniem nie ma - oboje rozumiemy ze szczury sa czasem wazniejsze i ze kiedy szczur chory to trzeba sie nim zajmowac w koncu oboje mamy swoje stada
ostatnio zauważyłam kolejny minus posiadania szczurów - nie przespane noce kiedy dziewczynki urządzają sobie orgietki.. u mnie to juz droga noc.. |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 17:18
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
sachma napisał/a: | ostatnio zauważyłam kolejny minus posiadania szczurów - nie przespane noce kiedy dziewczynki urządzają sobie orgietki.. u mnie to juz droga noc.. |
ja przy moich babach nauczyłam się spać jak zabita |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
LunacyFringe
lucyfer
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 17:20
Zwierzątka: 3 x szczur , pies |
|
|
sachma napisał/a: | u mnie na szczescie klopotu z olewaniem nie ma - oboje rozumiemy ze szczury sa czasem wazniejsze i ze kiedy szczur chory to trzeba sie nim zajmowac w koncu oboje mamy swoje stada |
U mnie też , oboje mamy i jak się rozgadam i zacznę podniecać szczurzym tematem , to rozumie
Gorzej jak faktycznie będziemy kiedyś chciei razem zamieszkać .. będzie różnopłciowo |
_________________ Kto chce, szuka sposobu; kto nie chce, szuka powodu.
ze mną : Serge Pandemonium, Fetysz, Maniek i Milva
za TM [*]: Felek, Pysio, Albin, Seth, Dante, Nero, Luno, Mefit, Isei, Kornel, Fenomen, Hector
Lucyferkowe Ratsy |
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 19:42
|
|
|
LunacyFringe, u nas bedzie laczenie dwoch stad bab nie wiem co gorsze dwie klatki czy dorosle kobity ktore musza razem zamieszkac |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 19:50
|
|
|
Cytat: | Nie można wyjść trzaskając drzwiami i nie wrócić, trzeba by wlec ze sobą szczury, tak mnie wczoraj w nerwach naszło . |
prawda, już nie raz próbowałam się "wyprowadzić" tylko wtedy bym musiała cały szczurzy asortyment brac ze sobą, ciężka sprawa.. |
|
|
helen.ch
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 11:58
Zwierzątka: ...... |
|
|
no nie? spontanicznie się nie da , trzaby transportery szykować i w ogóle, efekt by ucierpiał. |
_________________ Po drugiej stronie tęczy:Mypcia, Klarysa,Kropka,Tiksi, Dixi, Pixi i Daisy ['], Edzio:( i Ciapek oraz Miłka i Bella |
|
|
|
|
devilline
superfrajer.
Zaproszone osoby: 1
Dołączyła: 17 Lis 2006 Posty: 1641 Skąd: Czerwionka-Leszczyny/Rybnik
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:54
Zwierzątka: kot. |
|
|
helen.ch, zawsze można mieć przygotowane transportery na wszelki wypadek |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|