Przesunięty przez: Kluska Wto Cze 19, 2012 11:53 |
KATOWICE 2 roczne samiczki + woliera oddam |
Autor |
Wiadomość |
arahja7
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 00:06 KATOWICE 2 roczne samiczki + woliera oddam
Zwierzątka: szczury |
|
|
Witam! Przybywam z innego forum więc od razu przepraszam, za wszystkie niedociągnięcia w opisie.
Wiele razy chciałam napisać ten post i chyba dojrzałm do tego. Moim szczurkom, nadpobudliwej Starej i ciapowatej Maliźnie będzie dobrze tylko razem a ja Starej nie mogę zapewnić odpowiednich warunków tj. wybiegów gdyż nie potrafię jej opanowac i nie moge jej poświęcić aż tyle czasu, ile ona potrzebuje. W innych moich postach na sąsiednim forum można przeczytać na czym polega problem ze Starą, tutaj link http://szczury.org/viewtopic.php?f=168&t=34391
Szczurki są nieagresywne w stosunku do innych szczurów i zwierząt jak i ludzi. Malizna jest strachliwa i chodzi za Starą a Stara lubi ludzi, jest proludzka, zwierzęta trochę olewa. Szczurki nigdy nie chorowały, pomimo nie raz zjedzenia mi różnych rzeczy w pokoju... zainteresowanym adopcją ich chętnie odpowiem na wszystkie pytania i napiszę o nich ile się da!
Gdy znikną szczurki nie będzie mi potrzebna woliera na (z tego co pamiętam) 7 dorosłych szczurów. Moge ją oddać jeżeli zorganizujemy transport. W wolierze trzeba czasami wymienić siatkę (gdy stara ją zje...) + można pozstawić samą wolierę lub wziąśc ją z dolną półką. Siatkę i inne materiały które do niej mam oczywiście też oddam. Wielra może się przydac gdy poroblem z adopcją polega na braku zakwaterowania dla zwierząt, moje szczurki (właściwie to stara) nadają się bardziej do standardowej klatki.
Stara to standardowooki husky, ma rok. Malizna to czerwonooki, jasnobeżowy dumbosz z ciemną pointą na pyszczku i ogonie/dupce, jest bardzo malutkim szczurkiem (wymiarowo) i ma 8 miesięcy
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
|
|
|
|
ko93
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2012 14:47
Zwierzątka: 13 ogoniastych piękności, chomik i bardzo duży pies:) |
|
|
Malizna wygląda mi na syjamkę |
|
|
|
|
arahja7
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 12:49
|
|
Bo jest syjamką i myślę, że ma "jakąś fajną sierść"... a przynajmniej kiedyś byłam o tym przekonana, miała ją bardzo mięciutką i taką delikatną teraz ciężko mi powiedzieć bo do niej przywykłam |
|
|
|
|
arahja7
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 13:51
|
|
Dziękuję za zainteresowanie. Szczurki są nadal u mnie jednak znalazła się osoba która je przygarnie więc jeżeli wszystko pójdzie dobrze to temat jest zamknięty |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 14:34
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
Ale mamy nadzieję że będzie można poczytać gdzieś o ich dalszych losach
Może co jakiś czas foty obejrzeć |
|
|
dastina13
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 21:28
|
|
|
czy temat zamkniety? szczurki mają nowy domek? |
_________________ dastina |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 09:25
|
|
|
Szczurki są już w nowym domku? Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
szczurowata
ciurza mama
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 10:00
Zwierzątka: Pies i świnka morska. |
|
|
arahja7, i co, szczurki znalazły domek? Ja bym chętne wzięła pod swoje skrzydła dziewczynki, no ale, póki co ilość zwierząt na to nie pozwala.. |
_________________ Za TM - Keyko, Bambi, Ariska, Pchełka, Wenus i Sawa.
aktualny brak ogonów |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2012 11:53
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|