|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Paź 10, 2013 16:45 |
[Łódź] dorosłe samiczki - interwencja krakowska maj 2012 |
Autor |
Wiadomość |
atarawa
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2012 22:11 [Łódź] dorosłe samiczki - interwencja krakowska maj 2012
|
|
|
Dwie dorosłe samiczki z interwencji krakowskiej - więcej informacji w linku poniżej:
http://stowarzyszenieprzy...wtopic.php?t=10
szukają domu stałego (najlepiej razem) lub dłuższego domu tymczasowego.
Kontakt odnośnie adopcji z IHime
IHime napisał/a: | Wieści o dwóch samiczkach, które są u mnie:
Przez pierwsze trzy dni jadły prawie bez przerwy, teraz już ładnie się zaokrągliły i zaczynają wybrzydzać. Odkryły też przyjemności hamaczka i wybiegu, przyzwyczajają się do domowych hałasów. Pozwalają się brać na ręce i czasem pogłaskać.
Jedna z dziewczynek ma ropień na przedniej łapce. Został oczyszczony, jest przemywany.
Dziewczęta muszą znaleźć DT, w najgorszym razie na okres 12-19.05. Potem mogą wrócić do mnie na 3 kolejne tygodnie, ale najlepiej, gdyby miały spokojny DT na dłużej.
W sobotę mogę je dowieźć do Warszawy. |
zdjęcia niebawem |
_________________ Za TM: Tozi, Harpun, Diabeł, Albert, Zefir, Dubiel of RR, Neus [*] |
|
|
|
|
atarawa
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 14:47
|
|
|
|
_________________ Za TM: Tozi, Harpun, Diabeł, Albert, Zefir, Dubiel of RR, Neus [*] |
|
|
|
|
atarawa
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 07:12
|
|
|
IHime napisał/a: | Dziewczęta mają DS. Wątek można zamknąć. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|