|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pią Maj 04, 2012 09:37 |
Wrocław/Jel. Góra(lub okol.)- kupię/przyjmę młodą samiczkę |
Autor |
Wiadomość |
agnieszka123
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 02:18 Wrocław/Jel. Góra(lub okol.)- kupię/przyjmę młodą samiczkę
|
|
|
Kupię młodziutką samiczkę, świeżo odstawioną od matki lub nie starszą niż 3-4 miesiące. Najbardziej chciałabym albinoskę lub jakąś szarą, jasnoszarą, niebieską, najmniej chciałabym kapturkę. Zależy mi na jak najszybszym kupnie bo moja Mocca po śmierci siostry została sama.
Mieszkam we Wrocławiu, często bywam w rodzinnej Jeleniej Górze; mogę podjechać po szczurkę jeśli będzie to niedaleko. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 10:14
Zwierzątka: brak |
|
|
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11965 - tu są szczurki z Opola, kontaktowałaś się z właścicielką? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 16:03
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
agnieszka123, aktualne? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 09:37
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|