|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: EpKee Wto Kwi 12, 2011 13:07 |
Planowany miot M Abraxas |
Autor |
Wiadomość |
Azi

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 14:30
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
LalaAla, na pewno nie będzie miotu z Escalatorem. Szczegółu niebawem wyjaśni madzial. |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
 |
LalaAla
Zbieraczka klatek..

|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 14:34
|
|
|
Azi napisał/a: | LalaAla, na pewno nie będzie miotu z Escalatorem. Szczegółu niebawem wyjaśni madzial. |
No to to wiem, madzia o tym pisała. W takim razie czekamy na info co i jak |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
 |
madzial13

|
Wysłany: Śro Mar 30, 2011 09:46
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
Kochani, Escalator odpada - sprawa z mykoplazmozą jest niewyjaśniona i nie wiem, czy w ogóle da się ją wyjaśnić. Za duże ryzyko.
Dajcie mi jeszcze kilka dni na znalezienie alternatywy |
|
 |
mmarcioszka

|
Wysłany: Śro Mar 30, 2011 17:55
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
madzial13 napisał/a: | Kochani, Escalator odpada - sprawa z mykoplazmozą jest niewyjaśniona i nie wiem, czy w ogóle da się ją wyjaśnić. Za duże ryzyko.
Dajcie mi jeszcze kilka dni na znalezienie alternatywy |
Jeśli chodzi o mnie, to szukaj nawet kilkanaście dni, byle dobrze i skutecznie
Kciukamy za znalezienie świetnego tatusia |
|
|
 |
ammy88

|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 15:16
|
|
|
I co, wiadomo jak się mają sprawy z tym miotem...? |
|
|
|
 |
Azi

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 19:25
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
Z tego co rozmawiałam niedawno z madzial - rezygnuje z miotu, ale nie chce siac niepewnych info, więc trzeba poczekać na jej odpowiedź |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
 |
LalaAla
Zbieraczka klatek..

|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 21:24
|
|
|
.... |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
 |
madzial13

|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 12:56
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
Przepraszam, że tak długo trzymałam Was w niepewności. Niestety miotu nie będzie. Wszyscy kandydaci niestety mają minusy, głownie zdrowotne. A ponieważ w ostatnim czasie mam same negatywne doświadczenia związane ze zdrowiem linii, na których bardzo mi zależało nie chcę po prostu rozmnożyć dla samego faktu posiadania słodkich maluchów.
Postanowiłam poczekać, aż moje linie i inne podrosną, wykażą się dobrym zdrowiem i wtedy zrobić miot, który będzie naprawdę taki, jak chcę.
Wiem, że jesteście rozczarowani, szczerze przepraszam. Też bardzo chciałam, ale nic na siłę, tak?
Proszę o zamknięcie tematu. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|