|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Czw Lis 01, 2012 11:16 |
6 malców: rezerwacje etc. w pierwszym poście, woj. opolskie |
Autor |
Wiadomość |
czarnuszak
|
|
|
|
|
Rattime
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 08:43
Zwierzątka: psy, koty, szczury |
|
|
LalaAla napisał/a: | Ja jestem niezmiernie ciekawa mojej czarnulki. Jaki ma charakter? Nadal wszędobylska i wiercipiętowata? |
Czarnulka to prawdziwa fryga, bawiłam się z nimi wczoraj, są szybkie jak miniaturowe perszingi Jeszcze nie umieją przychodzić na zawołanie Ich kolory zmieniają się błyskawicznie, trudno odróżnić srebrne od byłych czarnych, wszystkie mają piękne srebrzyste pasemka, naprawdę ślicznie to wygląda. Tylko Musia i Molik zachowały czarny kolor Bez pasemek jest też Alviś. |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 09:47
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Rattime, po prostu haszczeją, jak to husky |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Rattime
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 21:11
|
|
quagmire napisał/a: | Rattime, po prostu haszczeją, jak to husky |
A ja głupia myślałam, że husky to rodzaj znaczenia z takim przedziałkiem na łepku
Dwie dziewczynki, Tosia i Zuzia wyruszyły właśnie do nowego domu |
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 22:10
Zwierzątka: 7 kotów, 2x chomik + pies |
|
|
Rattime napisał/a: | quagmire napisał/a: | Rattime, po prostu haszczeją, jak to husky |
A ja głupia myślałam, że husky to rodzaj znaczenia z takim przedziałkiem na łepku
|
Bo to jest rodzaj znaczenia Husky może być każdego koloru, ale z czasem jaśnieje. |
_________________ Ze mną:
Kotowate: Mefisto, Mocca, Mia, Manga, Rambosz, Nyks i Hades. [*] Maura [*]
Chomik dżungarski: Ekler; Chomik syryjski : Truskawka
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 22:10
|
|
|
Rattime, bo to jest rodzaj znaczenia, ale dodatkowo ma taką cechę, że z wiekiem szczur traci kolor, czasem całkowicie |
|
|
|
|
Oli
|
|
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Śro Sie 01, 2012 14:48
|
|
|
Franek, Gracy i Musia już odebrani i dotarli razem ze mną do Gdańska Szczury są przeurocze, a ile śmiechu miałam podczas drogi z ich "akrobacji" podczas snu Franek już połączony z dużymi kolegami |
|
|
|
|
Rattime
|
Wysłany: Śro Sie 01, 2012 18:28
|
|
Kasik napisał/a: | Franek, Gracy i Musia już odebrani i dotarli razem ze mną do Gdańska Szczury są przeurocze, a ile śmiechu miałam podczas drogi z ich "akrobacji" podczas snu Franek już połączony z dużymi kolegami |
To się bardzo cieszę, że dojechaliście cało Czekam na relacje od Musi i Gracy |
|
|
|
|
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 18:18
|
|
|
Ja odbieram Musię dopiero w poniedziałek Ale już nie mogę się doczekać Kasik jest kochana bo zdaje mi relacje na bieżąco co i jak |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
lukaassh
|
Wysłany: Sob Sie 04, 2012 15:16
|
|
|
czy Molik nadal nie ma własciciela? chętnie bym się nim zaopiekował. proszę o kontakt na pw. bardzo mi zależy |
|
|
|
|
lukaassh
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 17:10
|
|
|
halo halo! |
|
|
|
|
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2012 17:22
|
|
|
Ja melduję, że Musia przybyła dziś do mnie, jest już wręcz modelowo połączona ze stadem i bardzo dziękuję za nią |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
xshittiekittiex
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 09:12
|
|
|
Troszkę zaniedbałam forum, ale tylko i wyłącznie dlatego że przy panienkach jest mnóstwo roboty Z obu wyszły diabełki Sepsa (wcześniej Tosia) postanowiła zostać dość głośną panikarą więc za każdym razem kiedy Schizma (Zuzia) postanawią ją wyiskać jest wrzask na całe mieszkanie, ale dziewczyny mają się dobrze i co rusz gardzą moją kuchnią |
_________________ Ze Mną Sepsa i Schizma - dwie małe dziadówki |
|
|
|
|
Rattime
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2012 19:13
|
|
Cieszę się, że maluchy mają się dobrze Do adopcji została jeszcze jedna dziewczynka |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|