|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Nie Cze 17, 2012 09:14 |
[Warszawa] Mamusia i 8 maluszków szukają domu |
Autor |
Wiadomość |
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 21:41
|
|
|
Ok, racja, nie zawracaj sobie głowy zdjęciami |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 22:42
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
LalaAla napisał/a: | Jak ja zazdroszczę!! Ja swoje kruszynki będę miała dopiero w sobotę |
Ty mi tu nie narzekaj, ciesz się, że masz transport, bo z założenia miał to być dla mnie wyjazd odpoczynkowy od szczurów |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
|
DorZaw
|
|
|
|
|
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 15:31
|
|
|
Odebrałam dziś mamuśkę i córeczkę i dziewczyny siedzą już w klatce Dziękuję jeszcze raz |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 19:55
|
|
|
Czyli można zamknąć temat? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
stasimalgosia
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 22:26
Zwierzątka: 2 psiska |
|
|
Jutro dwaj ostatni chłopcy jadą do nowego domu, reszta dzieciaków już się porozjeżdżała, myślę wiec że można zamknąć |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2012 09:27
Zwierzątka: brak |
|
|
A może przenieść do "Miotów adopcyjnych"? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|