|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Łapanie ostrości - charakterystyczne dla czerwonookich |
Autor |
Wiadomość |
pseudomonas
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 23:31
Zwierzątka: <3__)~ już tylko *2 :( |
|
|
Journey napisał/a: | Nasz czerwonooki chłopak nie kiwa, ale często się 'zawiesza' |
Mój beżyk Kamiś tak samo! A ja to po prostu uwielbiam jak wypatruje, jedną rączkę ma podniesioną a na drugiej się na maksa kiwa, potem zastyga pod dziwnym kątem... i biegnie w upatrzonym przez siebie kierunku. Mam z niego radochę na maxa |
_________________ Aniołki Za TM:Haruki, Kami-sama, Karolek, Koćku, Dango -San, Kami no Tenshi zwany Aniołkiem, Luffy, Kira
http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=15 |
|
|
|
|
Hanka_i_Medyk
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 07:14
Zwierzątka: Szczury |
|
|
Nasza maluta, beżyk z oczami wpadającymi w brąz, zastyga w miejscu i przesuwa głowę w płaszczyźnie poziomej - jakby przeczesywała okolicę radarem. Czasem jest to niepokojące, szczególnie, kiedy robi tak w klatce. |
_________________ [*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka |
|
|
|
|
klauduska
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 07:48
Zwierzątka: hodowla norweskich leśnych |
|
|
A co w tym niepokojącego? Kiwają się i powinniście się śmiać zamiast niepokoić . Ja tam jak Kiwa robi te swoje bujanie się śmieję, bo to genialnie wygląda |
|
|
|
|
Hanka_i_Medyk
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 07:52
Zwierzątka: Szczury |
|
|
Czasem jest przerażające, bo przy okazji szczura robi wytrzeszcz. |
_________________ [*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka |
|
|
|
|
Adeline
vel NIVI
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 11:12
Zwierzątka: pies, koty, szczurki. |
|
|
Mój Yossi [*] też się tak kiwał. Moja mama mówiła na niego Kiwaczek Na początku też się tego przestraszyłam. Ale poza tym nie było żadnych objawów, był zupełnie zdrowy. Moje przypuszczenie było takie, że to pewnie przez czerwone oczka, bo reszcie się to raczej nie zdarzało. No i jak widać słusznie. A wygląda to naprawdę prze śmiesznie i fajnie |
_________________ Za TM: Farin, Pacek, Yossarian, Major Major, Don Ciastko [*]
Ze mną: *Victor, Sampel, Saaki, Pianka, Maia, Pipi
*NASZ BAZAREK - Kombucha, Grzybek Tybetański, Kryształy Japońskie - dla zdrowia, urody i dobrego samopoczucia.
*Youtube.
*Adelinowe Lowe na fotoblogu. |
|
|
|
|
madzia_lew
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 17:45
|
|
|
Moja pierwsza szczurzynka jaką w życiu miałam albinoska Meggy też się tak kiwała i potrafiła tak czasem baardzo długo |
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 15:55
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
U mnie ojczulek stwierdził, ze Mya ma chorobę sierocą bo tak się kiwa. |
|
|
|
|
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 20:11
|
|
|
Ja jak pierwszy raz zobaczyłam jak Alienka się giba na boki to byłam pewna, że ma jakąś chorobę mózgu Dopiero mrófka mnie uświadomiła |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
wojsza
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 15:53
|
|
|
Kiwają się w rytm swojej wewnętrznej muzyki musi to ciekawie wyglądać |
_________________ Mea Culpa.
|
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 23:41
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
a moje tak nie robią mimo, że dwie beżowe z czerwonymi oczami (widzą, ale zapewne kiepsko) i jedna syjamka z czerwonymi oczami (kompletnie nic nie widzi, porusza się wykorzystując węch i słuch).
edit: o ja cię usuwam ostatnie zdanie, bo mi się nie chce go poprawiać, forum ma przewrażliwioną cenzurę, tyle powiem |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 19:57
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
No, właśnie... To dziwne... Mimo, ze u mnie obie panny są czerwonookie to tylko Mya się giba, Barelka nie... |
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 21:30
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Moja Malina się gibie, kiwa, kołysze i co tam jeszcze, jest wacikiem, a na dodatek nie widzi na jedno oko, więc czasami pokonuje dłuższe odcinki przechylona jak kołujący samolot |
|
|
|
|
Karmell
For Paradise.
|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 16:52
Zwierzątka: Szczury, pies |
|
|
Moje 2 panie też tak śmiesznie kiwają łepkami Ale częściej Boni, w końcu musi wiedzieć co się dzieje ;D |
|
|
|
wojsza
|
Wysłany: Nie Wrz 18, 2011 13:50
|
|
|
Dalej uważam że to że tak się po niemęsku wyrażę urocze ;D widziałem u znajomego szczura który się właśnie tak kiwał i w tle leciała jakaś muzyka brakowało jeszcze tylko skakania i pogo by było |
_________________ Mea Culpa.
|
|
|
|
|
Rafola
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|